Admin Boxer Elküldve: September 26, 2022 Admin Megosztás Elküldve: September 26, 2022 A VTLog új oldalán létrehoztam a RestaCargo céget. https://vtlog.net/vtc/83 Lassú voltam, csak a 83.-ik voltam... 🙂 Aki szeretne csatlakozni, az jelentkezzen be a steam vagy a discord fiókjával, és a közölt linken, az Apply gomb megnyomásával lehet jelentkezni. CSAK egyszer adjátok le a jelentkezést! Bárki csatlakozhat, viszont türelmet is kérek, mert nem automatikus a csatlakozás. A jelentkezéseket nekem kell jóváhagyni. Ezért küldjétek be csak egyszer. STEP 1 - INSTALL CLIENT A tracker telepítése kötelező. A kliens felkerül a letöltésekbe, mert elég rendszeresen frissült az utóbbi időben. Letöltés STEP 2 - START YOUR GAME Minden alkalommal, amikor elindítod a játékot megjelenik egy felugró ablak egy SDK értesítés. Kattints az OK gombra a játék folytatásához. Nah,... ezzel is megvolnánk. 😊 2 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Csatlakozz a beszélgetéshez
Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.