vorosmark Elküldve: May 19, 2023 Megosztás Elküldve: May 19, 2023 Sziasztok! Letöltöttem mindkét file-t és beraktam a mod mappába, elindítom a játékot, csinálok új profilt, bekapcsolom a modokat de csak 3 file látszik, a 4. nem. Betöltési csík felénél kifagy, néztem videókat, semmi nem oldotta meg, a második letöltött file-t nem is tudom kicsimagolni, és megnyitni sem, azzal mit kellene tennem? Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDannyL Elküldve: May 19, 2023 Megosztás Elküldve: May 19, 2023 Elvileg 2 fájlt kell letölteni. Azokat én egy mappába tettem,majd a 001 végüt nyitom meg,ha pl Total kommanderben csinálod,akkor ki fogja hozzá bontani a 002-t is. Kapsz egy mappát a map nevével,amiben a játékjoz szökséges 3 fájl van. base,def,model. Ezeket kell a mod managerbe tenni a játék indításához. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorosmark Elküldve: May 21, 2023 Szerző Megosztás Elküldve: May 21, 2023 On 2023. 05. 19. at 19:21, SirDannyL mondta: Elvileg 2 fájlt kell letölteni. Azokat én egy mappába tettem,majd a 001 végüt nyitom meg,ha pl Total kommanderben csinálod,akkor ki fogja hozzá bontani a 002-t is. Kapsz egy mappát a map nevével,amiben a játékjoz szökséges 3 fájl van. base,def,model. Ezeket kell a mod managerbe tenni a játék indításához. Beleraktam a két file egy mappába, majd kicsomaglotam az 001-eset és abban volt 3 file, a 002-eset total commanderrel sem tudom kicsomagolni. Hiba a csomagolt file-ban (vagy talán nem is csomagolt). üzenet fogad Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
vorosmark Elküldve: May 21, 2023 Szerző Megosztás Elküldve: May 21, 2023 On 2023. 05. 19. at 19:21, SirDannyL mondta: Elvileg 2 fájlt kell letölteni. Azokat én egy mappába tettem,majd a 001 végüt nyitom meg,ha pl Total kommanderben csinálod,akkor ki fogja hozzá bontani a 002-t is. Kapsz egy mappát a map nevével,amiben a játékjoz szökséges 3 fájl van. base,def,model. Ezeket kell a mod managerbe tenni a játék indításához. Sikerült közben megoldanom, a 002-végűt ip fileként tömörítettem és úgy raktam be a mods mappába, majd kapcsoltam be, így nem fagy ki. 1 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Csatlakozz a beszélgetéshez
Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.