Admin Boxer Elküldve: October 22, 2022 Admin Megosztás Elküldve: October 22, 2022 EZ EGY MINTA SEGÍTSÉGKÉRŐ POSZT!!! Tehát, egy egy minta arra, hogy mit, és hogyan csináljatok... A téma címe mindíg a probléma rövid, de lényegretörő leírása legyen A tartalommezőben (ezt olvasod most), már bővebben kifejtheted a problémád A beillesztett képek méretét módosíthatod, ha a Ctrl gombot lenyomva tartva, nyomsz egy jobb klikket az egérrel a képen. És már csak várnod kell, a segítő hozzászólásokat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ST.Hubertus42 Elküldve: October 24, 2022 Megosztás Elküldve: October 24, 2022 Sziasztok én csak azt szeretném meg tudni hogy tudnátok egy videot csinálni vagy linkelni nekem arról hogy hogyan kel saját modellt átkonvertálni scs re amit saját magam szerkesztek tudtok ebe segíteni nekem ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Boxer Elküldve: October 25, 2022 Szerző Admin Megosztás Elküldve: October 25, 2022 @Tevi Megosztotta a Klubbal, az ETS2 és ATS -hez készített tutorial videóit. Ez úton is köszönet neki. 👍🏻 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Boxer Elküldve: November 2, 2022 Szerző Admin Megosztás Elküldve: November 2, 2022 Amúgy azt nem a blender tools -al lehet megoldani? És Keda volt az elkövetője... 😜 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts