Jump to content

About This Club

Kulcsrakész Klub, a Blendert kedvelő vagy használó, kezdő, vagy már vérprofi felhasználóknak. A klub mindennemű tartalmához, csak a klubtagok férhetnek hozzá.
 1. What's new in this club
 2. Amúgy azt nem a blender tools -al lehet megoldani? És Keda volt az elkövetője... 😜
  Wow, még ezt is elküldtem neked anno?! 😄 Jól néz ki!
 3. Sajnos nem találtam meg köztuk azt ami nekem a gondom csak félig a ki konvertálást láttam hogy csináltad a base Fájból kamiont az sikerül is nekem csak az a gond én nem ki konvertálást szeretnék hanem sajátmagam amit el készítek azt scs re át rakni hogy tudja a játéknál a map editor is kezelni eröl esetleg tudnál csinálni egy kis videot ? igen jó nagy segítség volna a számom ra
 4. Köszönöm szépen a segítséget meg is nézem hátha meg találom azt amire szükségem volna amúgy szoktam nézegetni a video idat mán ha jól tudom veled beszéltem Diszkordon is vagyis írva éngemet a konvertálás érdekelne hogyan kel át tenni scs be amiket saját magamnak szerkesztek és nem fajból szedem ki más munkáját
 5. @Tevi Megosztotta a Klubbal, az ETS2 és ATS -hez készített tutorial videóit. Ez úton is köszönet neki. 👍🏻
 6. Sziasztok! Az alábbi linken találtok pár videót, amivel el tudjátok kezdeni a modellelzést. Fontos, hogy ezekben a videókban csak a ETS2/ATS-hez való felkészítést mutatom meg. https://www.youtube.com/playlist?list=PLvm3fNUyqB5faWFOBSsoDgyeUVRCpUcio Ha a Blenderben való modell készítést szeretnétek megtanulni, akkor Ferenczi Róbert videót tudom ajáblani nektek! https://www.youtube.com/playlist?list=PLQxmIlxezo1bQ-lMImfxW1dNb_EjPLZ6b Sok sikert a modellezéshez és további szép napot mindenkinek!
 7. Sziasztok én csak azt szeretném meg tudni hogy tudnátok egy videot csinálni vagy linkelni nekem arról hogy hogyan kel saját modellt átkonvertálni scs re amit saját magam szerkesztek tudtok ebe segíteni nekem ?
 8. EZ EGY MINTA SEGÍTSÉGKÉRŐ POSZT!!! Tehát, egy egy minta arra, hogy mit, és hogyan csináljatok... A téma címe mindíg a probléma rövid, de lényegretörő leírása legyen A tartalommezőben (ezt olvasod most), már bővebben kifejtheted a problémád A beillesztett képek méretét módosíthatod, ha a Ctrl gombot lenyomva tartva, nyomsz egy jobb klikket az egérrel a képen. És már csak várnod kell, a segítő hozzászólásokat.
 9. Boxer

  Boxer teszt album

  Saját albumom...
 10.  

Lounge

Lounge

  You don't have permission to chat.
  ×
  ×
  • Create New...