Gregorow Elküldve: October 29, 2022 Megosztás Elküldve: October 29, 2022 Hello evriBodri! Nagyon sokáig síri csend honolt XBS blogján, de megtört a csen!!! Végre! Nem tépem tovább a számat, akit érdekel látogassa meg. 1 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: November 5, 2022 Megosztás Elküldve: November 5, 2022 Jó lenne hardver, vagy játékvezérlős téma. Tudja valaki, mi a különbség a Logitech G29, G920, és a G923 között? Az első kettő az gondolom ugyan az, csak hol így írják, hol úgy. A harmadik viszont egy negyvenessel drágább, mint az első kettő, és ha csak valami ráncfelvarrás, nem feltétlenül ér annyit. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dravde Elküldve: November 5, 2022 Megosztás Elküldve: November 5, 2022 Szia! A G29 az Playstation kompatibilis. A G920 pedig Xbox kompatibilis. Én úgy tudom, hogy mind a kettő működik PC-vel is. A G923 Pedig mind a háromhoz jó és ez azért drágább, mert nem rég jött ki. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Boxer Elküldve: November 5, 2022 Szerző Admin Megosztás Elküldve: November 5, 2022 A hardveres dolgok mehetnek az új fórumokba... 😉 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: November 6, 2022 Megosztás Elküldve: November 6, 2022 Én öreg vagyok már ezekhez a dolgokhoz, nem nagyon látom át a fórumot. 1 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Admin Boxer Elküldve: November 7, 2022 Szerző Admin Megosztás Elküldve: November 7, 2022 19 órával ezelőtt, Gumikacsa mondta: Én öreg vagyok már ezekhez a dolgokhoz, nem nagyon látom át a fórumot. https://forum.restacar.hu/forum/24-hardver/ Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Csatlakozz a beszélgetéshez
Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.