Jump to content

Helló RC Közösség... Látom, kitartóak vagytok.

Boxer
 Share

Recommended Posts

Trafo 1-9. Van valaki ezen a hullámhosszon? Gyere vissza. 😀

Igaz úgy kettő éve nem játszottam, csak nézelődök, és reménykedek, hogy egyszer lesznek még olyan hardver árak, hogy lecserélhessem a gépem. Esetleg a lottó ötösben reménykedek, bár azt mondják növelné az esélyemet, ha adnék is fel lottót.

• Haha 2

3 órával ezelőtt, norbee46 mondta:

Én már nem bírtam várni tovább, és a hardver árakat se bírom és nem is tudom lesz-e még normális ára! Ezért váltottam konzolra, csak azt sajnálom hogy ETS2 nincs erre a platformra.

Hello !
Helyette vannak kamionos játékok 🙂
példa . 
https://store.steampowered.com/app/768180/Truck_Driver/
bővebb info : 
https://www.soedesco.com/games/truck-driver
On The Rad is elérhető 
https://www.emag.hu/search/On The Road Truck Simulator?ref=effective_search
Tövábbi szép napot !

20 órával ezelőtt, mrtcsapat mondta:

Hello !
Helyette vannak kamionos játékok 🙂
példa . 
https://store.steampowered.com/app/768180/Truck_Driver/
bővebb info : 
https://www.soedesco.com/games/truck-driver
On The Rad is elérhető 
https://www.emag.hu/search/On The Road Truck Simulator?ref=effective_search
Tövábbi szép napot !

Köszi a tippeket, de ezek labdába sem rúghatnak ETS2-vel szemben.

Ott lenne még alternatívának a Geforce Now konzolhoz de nálam az se játszik.

Én meg a belépőszintre csökkent gépemmel, 52-évesen már szinte kopasz fejemmel, 8-éve csapkodom a billentyűzetet. Rendszeresnek mondanám, mert egy-két hetenként beröffentem a traktort. Most végeztem a Hannoveri szállításokkal. Szóval a háttérben itt vagyok...

• Like 1

Egy új konzol árán azért már össze lehet pakolni egy jobb gépet, amin az ETS2 simán elmegy. Illetve nekem nem opció a konzol, mert a gépen dolgozom is.

Amíg abba nem hagytam a játékot, azért szinte napi szinten mentem, ha csak egy 10 perces fuvart is. Azóta meg csak figyelem az újdonságokat, és írigykedem. Mindig elviszi valami a pizt, most a gázszámla fogja (kinek mit intézett a kormánya....).

Én is így vagyok valamennyire. Még 2020 előtt egyszerűen meguntam, jött másik függőséget okozó játék, ami jobban lekötött / leköt még a mai napig, így elmaradoztak az ETS2 indítások. Még fent volt a játék, hátha kedvet kapok. Aztán jött a vírus hisztéria, a korlátozások, új gépvétel, de az se hozott változást. 

Aztán jött a családi f*szkodás (1 családtagnak mondható egyén megzajdult, kezdődő demencia, Alzheimer), ami már több mint 2 éve tart és idegbeteg lettem/vagyok azóta is, így már tojok mindenre.

Már egy csomó DLC-vel le vagyok maradva, néha látok 1-2 új SCC hírt és csak ámulok, hogy milyen sok újdonság jött + most néztem HM-ről a képeket, de még mindig nem mozgat meg.

Remélem egyszer csak kedvet kapok újra, mert 

1. jó a játék minden szempontból

2. jó a társaság itt, a törzstagok ide is jöttek

3. szerettem a Cargo-t is

No nem csöpögök itt tovább. Előre, hajrá Restacar! Még jó sokáig! ♥

• Like 3

14 órával ezelőtt, Gumikacsa mondta:

Egy új konzol árán azért már össze lehet pakolni egy jobb gépet, amin az ETS2 simán elmegy. Illetve nekem nem opció a konzol, mert a gépen dolgozom is.

Amíg abba nem hagytam a játékot, azért szinte napi szinten mentem, ha csak egy 10 perces fuvart is. Azóta meg csak figyelem az újdonságokat, és írigykedem. Mindig elviszi valami a pizt, most a gázszámla fogja (kinek mit intézett a kormánya....).

Egy új konzol árán kapsz egy jó procit (i7) és kifújt, de megértem hogy te dolgozol is a géppel. Peace.

• Administrators
1 órával ezelőtt, norbee46 mondta:

Egy új konzol árán kapsz egy jó procit (i7) és kifújt,

Ezzel sajnos egyet kell értenem... Nekem már most, ami az asztalon elöttem van több, mint 600K-ba fájt. Ezért már autót veszel. Jelenleg a CPU a leggyengébb láncszem a gépemben...

4 órával ezelőtt, Boxer mondta:

Ezzel sajnos egyet kell értenem... Nekem már most, ami az asztalon elöttem van több, mint 600K-ba fájt. Ezért már autót veszel. Jelenleg a CPU a leggyengébb láncszem a gépemben...

Igen sajnos ez a helyzet! Én amit most raknék magamnak össze az kb 1 milla, és ez nem 4k setup sajna. Nekem ennyit nem ér és ugye novemberbe jönnek a 4000-es vid.kártyák 13.gen cpuk. Konzolon 4k-ba tolom.

27 minutes ago, Gumikacsa mondta:

Nem azt írtam, hogy egy minden igényt kielégítő gamer gépet lehet annyiból építeni. De azért az én 2011-es gépemnél fényévekkel erősebb gépet ki lehetne hozni ennyiből (~300k). 

Én 200K ért vettem az xbox x-et. ☮️

• 2 weeks later...

300K-ból, de még kevesebből is egy elég jó gépet össze lehet hozni az ETS2-höz, ami még szinte a mostani játékokhoz is elég.

Persze itt használt cuccokra gondoltam. Most cseréltem le egy i5 7600K-t meg egy GTX 1070-et. KB 100K-ből kijön a kettő. ETS2-höz bőven elég.

De lehet találni kész konfigokat is.