Jump to content

Hungarian Trailer Skinpack ... Gabor 268 Remek pótkocsi texturái újragondolva

JanoOriginal
 Share

Recommended Posts

• 3 months later...
  • Moderators

Sziasztok.. Minél többet tesztelgetem a trailer pakkot annál erősebb a gyanúm,hogy valami nem stimmel vele.

Az új modellek amik bele kerültek a 2107 Lada,illetve az RS6-os óta ki-ki fagyogat. Túl nagy polygon szám miatt,valószínű modell cserék lesznek,ha nem sikerül csökkenteni ezeket a polygon számokat,úgy fest ha ez a 2 modell  plusz még egy-két másik nagyobb minőségű modell kerül egy telephelyre,felemészti a memóriát.. 😞

Megkérném a Pazor nevű  videóst  (Youtube-on)  hogy a legutóbbi VIDEO -ban említett fagyásról,ha tudja küldje el nekem legyen kedves a log filet itt vagy vegye fel velem a kapcsolatot..

Köszönöm...

Elnézést Skacok ... 😬

• Like 2

• 1 month later...

Houston! I have a problem! 😁nem fér be Oké,semmi gond,kamion hátsó flefüggesztés leenged... Bentebb ment,de megakadt a traktor felfelé álló kipufogóban. Nah,kamion első felfüggesztése is leenged. Bentebb ment,de ugrott egyet a pót,és a képen látható pozíciót kaptam.  Na akkor ott rohad meg,parkolási bónusz eldobva és lerakta a rakományt. Egyébként eddig jó az 1.47-es trailer skin pack. 

• Like 1

• Moderators
On 2023. 05. 19. at 19:26, SirDannyL mondta:

Houston! I have a problem! 😁nem fér be Oké,semmi gond,kamion hátsó flefüggesztés leenged... Bentebb ment,de megakadt a traktor felfelé álló kipufogóban. Nah,kamion első felfüggesztése is leenged. Bentebb ment,de ugrott egyet a pót,és a képen látható pozíciót kaptam.  Na akkor ott rohad meg,parkolási bónusz eldobva és lerakta a rakományt. Egyébként eddig jó az 1.47-es trailer skin pack. 

Köszi az infót...Azt hiszem említettem Indinek annó hogy ezeknél a lerakóknál,picit megkéne emelni az épületet,mert a sima Schmitz pót sem fért be, "szabvány magasságú a pót pedig... Rákérdezek Indinél,hogy megoldható e az épület magasabbra állítása,ha nem,akkor a következő frissítésnél,megoldom. 🙂

• Like 1

• 7 months later...

1.49 verzió alatt hibás a traileren a személygépkocsi rögzítő vagy mi. Keréknél. itt meg itt Biztos van más hiba is,egyenlőre most csak ezt vettem észre. jó ideje nem toltam a hungary mapot,(legfrissebb map)és csak abban van nekem a trailer mod berakva.