Jump to content

Kamionszimes "kütyük"

Gumikacsa

Recommended Posts

Sziasztok!

Ide lehetne posztolni a különböző hardveres cuccokat, amik kicsit élethűbbé teszik a játékot. Értekezni róluk, esetleg tapasztalatot cserélni.

A kormányokból tudtommal nincs túl nagy választék, ami 3 pedálos, váltós, és tud legalább 900 fokot fordulni. Nekem csak a Logitech G25-el van tapasztalatom, azért egy 15 évet kibírt gond nélkül, így nálam tuti Logitech kormány lesz a követekező befutó. Ha jól tudom, a Fanatec gyárt még ennél is jóval profibb kormányszettet, megfizethetetlen áron.

Másik vágyott cucc még egy felezőkapcsolós váltókar, bár ennek az ára is vetekszik egy komplett kormány árával. 

Kép

A harmadik pedig egy bajúszkapcsoló szett, bár erről sajnos nagyon kevés infót találtam.

Kép

Ha van még egyébb jó cucc, ne tartsátok magatokban, akár házibarkács is.

• 4 weeks later...

Pl a TrackIR is jó cucc,de eddig nem volt rá keret.... (most sincs) Kb ugyanez de picit más,a Tobii eye tracker is.... Egyébként a Fanatec nem megfizetethetetlen csak rohadt drága 🤣 Nekem G29 van (3 pedálos,H-váltós) packban. Talán 4 éves lehet,de a kormány már kotyog... Lehet szét kellene szedni,de nem igazán értek hozzá.... Biztos nem nehéz mert pár csavar meg ilyenek,csak attól félek hogy az összerakás után valami nem lesz jó. 

• 2 hónappal később...
  • 6 hónappal később...

Jól elírogatok itt magamban.

Lassan összeáll, amit szeretnék, a bika gép megvan, a négy monitor is úton, még a játékvezérlésre kell spórolni.

Az eddigi koncepció a g29 volt (100.000), váltóval (20.000), felezőkapcsolóval (50.000), bajuszkapcsolókkal (100.000).

De most találtam egy videót, egy kifejezetten kamion, és busz szimulátorokhoz készített kormányról, amit az Aerosoft készít (vagyis készítene, mert a videó egy éves, de a vezérlőről semmi info).

Ha ez kapható lenne ki is váltaná az egész fentebb olvasható listát.

• 3 weeks later...
  • 5 hónappal később...
  • 2 weeks later...

Csatlakozz a beszélgetéshez

Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.

Vendég
Válasz erre a témára...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   A korábbi tartalmad vissza lett állítva.   Szerkesztő törlése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Tagstatisztika

• Összes tag
      6.409
    • A legtöbben egyidőben
      31

Legújabb tag
    Robertwof

• Összes téma
      161
    • Összes hozzászólás
      383

Társalgó