Gumikacsa Elküldve: November 15, 2022 Megosztás Elküldve: November 15, 2022 Sziasztok! Ide lehetne posztolni a különböző hardveres cuccokat, amik kicsit élethűbbé teszik a játékot. Értekezni róluk, esetleg tapasztalatot cserélni. A kormányokból tudtommal nincs túl nagy választék, ami 3 pedálos, váltós, és tud legalább 900 fokot fordulni. Nekem csak a Logitech G25-el van tapasztalatom, azért egy 15 évet kibírt gond nélkül, így nálam tuti Logitech kormány lesz a követekező befutó. Ha jól tudom, a Fanatec gyárt még ennél is jóval profibb kormányszettet, megfizethetetlen áron. Másik vágyott cucc még egy felezőkapcsolós váltókar, bár ennek az ára is vetekszik egy komplett kormány árával. Kép A harmadik pedig egy bajúszkapcsoló szett, bár erről sajnos nagyon kevés infót találtam. Kép Ha van még egyébb jó cucc, ne tartsátok magatokban, akár házibarkács is. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDannyL Elküldve: December 8, 2022 Megosztás Elküldve: December 8, 2022 Pl a TrackIR is jó cucc,de eddig nem volt rá keret.... (most sincs) Kb ugyanez de picit más,a Tobii eye tracker is.... Egyébként a Fanatec nem megfizetethetetlen csak rohadt drága 🤣 Nekem G29 van (3 pedálos,H-váltós) packban. Talán 4 éves lehet,de a kormány már kotyog... Lehet szét kellene szedni,de nem igazán értek hozzá.... Biztos nem nehéz mert pár csavar meg ilyenek,csak attól félek hogy az összerakás után valami nem lesz jó. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: February 17, 2023 Szerző Megosztás Elküldve: February 17, 2023 Egyébként a G29 váltó vajon működne a G25 többi részével? A váltón kívül minden jól működik. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: August 26, 2023 Szerző Megosztás Elküldve: August 26, 2023 Jól elírogatok itt magamban. Lassan összeáll, amit szeretnék, a bika gép megvan, a négy monitor is úton, még a játékvezérlésre kell spórolni. Az eddigi koncepció a g29 volt (100.000), váltóval (20.000), felezőkapcsolóval (50.000), bajuszkapcsolókkal (100.000). De most találtam egy videót, egy kifejezetten kamion, és busz szimulátorokhoz készített kormányról, amit az Aerosoft készít (vagyis készítene, mert a videó egy éves, de a vezérlőről semmi info). Ha ez kapható lenne ki is váltaná az egész fentebb olvasható listát. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirDannyL Elküldve: September 2, 2023 Megosztás Elküldve: September 2, 2023 Hát,ötletei mindenkinek vannak. Aztán a megvalósulás.... Mármint az Aerosoft cuccra értem... Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: September 19, 2023 Szerző Megosztás Elküldve: September 19, 2023 Jön az majd eccőcsak. https://wheel.aerosoft.com/index_en.php?fbclid=IwAR2PSwD4j5AdCz0x0ixK7qnxwVnq1V8kfO9aKupvIdX-Y-5juJyBHVj8sl8 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: March 8 Szerző Megosztás Elküldve: March 8 Sajnos ez csak a kormánykerék, a hozzá való cucc még 400-600e ft. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gumikacsa Elküldve: March 20 Szerző Megosztás Elküldve: March 20 Amúgy mi fax folyik itt az oldalon? Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Csatlakozz a beszélgetéshez
Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.