Jump to content
  • 0

Magyarország map mod

daniele.bacchioni

Question

Recommended Posts

• 1
  • Modi
  On 2022. 12. 08. at 18:29, SirDannyL mondta:

Hát srácok,azért nálam nem igazán tökéletes a map.... A map letöltő oldalon a hozzászólásoknál is írtam (csatoltam képet) de most itt is jelzem.... Elég sok a hiba a konzolban,és sűrűn belaggol a játék. Kereszteződések közepén két irányba is áll a forgalom mert megálltak az autók. Csak úgy. Elakadásjelző sem villog. Közúti balesethez közeledek,iszonyatosan,30 fps alá esik,és rohadtul laggol,amíg el nem hagyom a helyszínt. Most fuvart vittem,és a térképen látható helyen egymás után kétszer is kidob a játék. Csatolom a log-ot az eseménykor. itt a kidobás helyszín Bicske előtt itt kidob. Most amíg nem jön válasz,félre is teszem a mapot. 

Kibontás  

Szia!

A log alapján nem a hungary map miatt dob ki,hanem a  1.46_trailer pakk autószállítója miatt. Béta verzió..Közben már ezt a modell hibát  kijavítottam.. Viszont a laggolás okát nem tudom..

• 1

Sziasztok! Engem továbbra is zavar,hogy elég sok a hibajelentés a logban,és játék közben is konzolban. A korábban említett iszonyatos lagg baleset helyszínén pedig brutális,van hogy 24 fps-re esik. (max 60-on tudok játszani) Rá tudna nézni valaki,aki okosabb tőlem,esetleg lát-e valami a logban? Feltöltöttem ide Jah,játékban van a hungary trailer skinpack is. 

• 0

Hát srácok,azért nálam nem igazán tökéletes a map.... A map letöltő oldalon a hozzászólásoknál is írtam (csatoltam képet) de most itt is jelzem.... Elég sok a hiba a konzolban,és sűrűn belaggol a játék. Kereszteződések közepén két irányba is áll a forgalom mert megálltak az autók. Csak úgy. Elakadásjelző sem villog. Közúti balesethez közeledek,iszonyatosan,30 fps alá esik,és rohadtul laggol,amíg el nem hagyom a helyszínt. Most fuvart vittem,és a térképen látható helyen egymás után kétszer is kidob a játék. Csatolom a log-ot az eseménykor. itt a kidobás helyszín Bicske előtt itt kidob. Most amíg nem jön válasz,félre is teszem a mapot. 

• 0
  • Admin
  On 2022. 12. 09. at 7:55, JanoOriginal mondta:

Szia!

A log alapján nem a hungary map miatt dob ki,hanem a  1.46_trailer pakk autószállítója miatt. Béta verzió..Közben már ezt a modell hibát  kijavítottam.. Viszont a laggolás okát nem tudom..

Kibontás  

Nem mondanám gyengének a gépemet, de a baleseti helyszíneken nekem is eldob kb.: 30 fps-t Valószínűleg a fények okozhatják...

• 0
  On 2022. 12. 09. at 7:55, JanoOriginal mondta:

Szia!

Kibontás  

Én azt hittem hogy friss trailer pack van feltöltve. Ezért is írtam hogy letöltöm újra. De nem változott semmi,ugyanott ugyanazzal a hibával kidob 😅 És tényleg most is a trailer-t írja a log alján. 

• 0
  • Admin
  On 2022. 12. 09. at 15:40, SirDannyL mondta:

Én azt hittem hogy friss trailer pack van feltöltve. Ezért is írtam hogy letöltöm újra. De nem változott semmi,ugyanott ugyanazzal a hibával kidob 😅 És tényleg most is a trailer-t írja a log alján. 

Kibontás  

Majd egyeztetek Janoval, hogy a feltöltéseket verziószámozza, úgy könnyebben lehet nyomonkövetni a frissítéseket.

• 0
  • Admin
  On 2023. 01. 02. at 16:52, SirDannyL mondta:

Sziasztok! Engem továbbra is zavar,hogy elég sok a hibajelentés a logban,és játék közben is konzolban. A korábban említett iszonyatos lagg baleset helyszínén pedig brutális,van hogy 24 fps-re esik. (max 60-on tudok játszani) Rá tudna nézni valaki,aki okosabb tőlem,esetleg lát-e valami a logban? Feltöltöttem ide Jah,játékban van a hungary trailer skinpack is. 

Kibontás  

Szia.

A konzolban látható piros hibaüzenetek olyan problémák visszajelzései a pályáról vagy modokról, amik közvetlenül nem befolyásolják a játékmenetet. Tehát nem fog miattuk a játék összeomlani. Mindet eltüntetni szinte lehetetlen,... illetve lenne az a pénz, ha főállásban, csak ezzel kellene foglalkoznia a moddernek. 🤣

Hát annyit már sikerült kiderítenem, hogy a baleseti helyszíneken jelentkező fps zuhanás, a megkülönböztetett jelzéseket használó jármúvek villogó fényei okozzák. Egy "villogó" jármű kb.: 5 fps-t tüntet el. A baleseti helyszíneken 4-5 ilyen jármű van, kis matekkal gyorsan ki lehet számolni azt a -25 fps-t. Jómagam full ultra beállításokkal, a renderelés is a maximális 400%-on, és az átlag 50-60fps-em 27 környékére zuhan a baleseteknél, majd miután elhaladtam, szépen visszaáll a megszokottra. Szerintem ahogy lesz megoldás a problémára elhárítására,... ki lesz javítva.

• 0
  On 2023. 01. 02. at 22:07, Boxer mondta:

Szia.

A konzolban látható piros hibaüzenetek olyan problémák visszajelzései a pályáról vagy modokról, amik közvetlenül nem befolyásolják a játékmenetet. Tehát nem fog miattuk a játék összeomlani. Mindet eltüntetni szinte lehetetlen,... illetve lenne az a pénz, ha főállásban, csak ezzel kellene foglalkoznia a moddernek. 🤣

Hát annyit már sikerült kiderítenem, hogy a baleseti helyszíneken jelentkező fps zuhanás, a megkülönböztetett jelzéseket használó jármúvek villogó fényei okozzák. Egy "villogó" jármű kb.: 5 fps-t tüntet el. A baleseti helyszíneken 4-5 ilyen jármű van, kis matekkal gyorsan ki lehet számolni azt a -25 fps-t. Jómagam full ultra beállításokkal, a renderelés is a maximális 400%-on, és az átlag 50-60fps-em 27 környékére zuhan a baleseteknél, majd miután elhaladtam, szépen visszaáll a megszokottra. Szerintem ahogy lesz megoldás a problémára elhárítására,... ki lesz javítva.

Kibontás  

Csak azért furcsa nekem ez az fps esés baleset mellett mert eddig nem zavarta meg ennyire a játékot. Igen nálam is helyre jön szinte rögtön ahogy elmentem a baleset mellett. Szoktam figyelni a konzol jelentésekre mert sokszor rögtön látni a hiba okozóját. Nálam pl maga a térkép fájl is piros a konzolban,(base) ez normális? 

Jah a forgalomban megálló autókat írja is Indi scs fórumon hogy tud róla, csak az okát nem. Ez is milyen fura, ezelőtt nem csinált ilyet az AI. 

Edited by SirDannyL

• 0
  • Admin

Annak idején Frank egyedi megoldásokkal kezdett neki a pályának, az SCS megoldásaitól függetlenül. Ebből fakad a .base pirossága, de mint írtam, olyan hibát nem tartalmaz, ami negatívan hatna a játékmenetre.

Indi mindent is meg tud oldani, csak hagyni kell neki időt. Rá fog jönni.

• 0
  • Modi
  On 2023. 01. 05. at 19:49, SirDannyL mondta:

Itt már csak repülni tudtam....(ugyebár a beragadt forgalom) 😅 Főleg ilyen póttal mögöttem....  spacer.png

Ezek a furcsa kerekek (és nem létező kerekek) a hun trailer pack részét képezik? Vagy alapból a térképben vannak ilyenek? spacer.png

spacer.png

Kibontás  

Történt változás scs-en belűl a kerekekkel is. Az eddigi verziókban nem tapasztaltam ezt a keréktelenséget, . A mostani verzióban (trailer pakk) minden is készen van. Indi megerősítésére várok hogy sikerült e megtalálni a hibát az autószállítóval kapcsolatban.. /Aztután töltöm fel a kész pakkot/ Hun mappon kifagy ha a mapban lévő autószállító van a közelben. Gyári mappon a pakk hibamantesen üzemel tőbb óra teszt után is.

Csatlakozz a beszélgetéshez

Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.

Vendég
Válaszolj erre a kérdésre...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   A korábbi tartalmad vissza lett állítva.   Szerkesztő törlése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Tagstatisztika

• Összes tag
      7.036
    • A legtöbben egyidőben
      109

Legújabb tag
    jozsicapa91

• Összes téma
      163
    • Összes hozzászólás
      379

Társalgó