daniele.bacchioni Elküldve: November 8, 2022 Megosztás Elküldve: November 8, 2022 Letöltöttem mindkét mod fájlt, kicsomagoltam a zipeset, és bemásoltam a mod mappába. Ezek ellenére ha új profilt csinálok, és aktiválom a modot, nem tudom kijelölni a játékmoduloknál. A világtérképben sincs benn Magyarország. Szerintetek mi lehet a hiba oka? Köszi minden választ Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Modi JanoOriginal Elküldve: December 9, 2022 Modi Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 08. at 18:29, SirDannyL mondta: Hát srácok,azért nálam nem igazán tökéletes a map.... A map letöltő oldalon a hozzászólásoknál is írtam (csatoltam képet) de most itt is jelzem.... Elég sok a hiba a konzolban,és sűrűn belaggol a játék. Kereszteződések közepén két irányba is áll a forgalom mert megálltak az autók. Csak úgy. Elakadásjelző sem villog. Közúti balesethez közeledek,iszonyatosan,30 fps alá esik,és rohadtul laggol,amíg el nem hagyom a helyszínt. Most fuvart vittem,és a térképen látható helyen egymás után kétszer is kidob a játék. Csatolom a log-ot az eseménykor. itt a kidobás helyszín Bicske előtt itt kidob. Most amíg nem jön válasz,félre is teszem a mapot. Kibontás Szia! A log alapján nem a hungary map miatt dob ki,hanem a 1.46_trailer pakk autószállítója miatt. Béta verzió..Közben már ezt a modell hibát kijavítottam.. Viszont a laggolás okát nem tudom.. 1 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Admin Boxer Elküldve: December 9, 2022 Admin Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 09. at 17:37, SirDannyL mondta: Köszi! De ezt a segítségnyújtó választ még mindig nem tudtam megfejteni 😅 Kibontás Ne is keresd... Nem is te indítottad a témát. 😆 Az tudja helyesnek jelölni a témát, aki indította, illetve az arra jogosultak. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 SirDannyL Elküldve: January 2, 2023 Megosztás Elküldve: January 2, 2023 Sziasztok! Engem továbbra is zavar,hogy elég sok a hibajelentés a logban,és játék közben is konzolban. A korábban említett iszonyatos lagg baleset helyszínén pedig brutális,van hogy 24 fps-re esik. (max 60-on tudok játszani) Rá tudna nézni valaki,aki okosabb tőlem,esetleg lát-e valami a logban? Feltöltöttem ide Jah,játékban van a hungary trailer skinpack is. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
1 Modi JanoOriginal Elküldve: January 3, 2023 Modi Megosztás Elküldve: January 3, 2023 Reggelt. Skacok trailer pakk tesztelések közben észre vettem,hogy a járművek megállnak a zebrák előtt és nem mozdulnak. Mindegy milyen járgány személy vagy teher autó.. Van valami infó ezzel kapcs? 🤨 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: November 10, 2022 Admin Megosztás Elküldve: November 10, 2022 Még mielött elkészülne a profil, már akkor hozzá kell adnod (egér kulzornál) a Magyar pálya fájljait.. Minden más modot ráérsz utólag is, de a pályamodult csak itt, és csak akkor tudod átállítani hungary.mdb -re, ha a profilkészítés közben hozzáadod a Hungary Map fájljait. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daniele.bacchioni Elküldve: November 25, 2022 Szerző Megosztás Elküldve: November 25, 2022 On 2022. 11. 10. at 3:57, Boxer mondta: Magyar Kibontás Sajnos így se működik, nem mutatja M.o.-t a moduloknál. https://photos.app.goo.gl/AyJNcNsBhSKTXMui7 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: November 26, 2022 Admin Megosztás Elküldve: November 26, 2022 Késő délután gyere fel discordra, adsz élő képet, és végig vezetlek a folyamatokon. Ha akarod. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 daniele.bacchioni Elküldve: November 26, 2022 Szerző Megosztás Elküldve: November 26, 2022 Köszi, sajnos nem tudok. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: December 8, 2022 Megosztás Elküldve: December 8, 2022 Hát srácok,azért nálam nem igazán tökéletes a map.... A map letöltő oldalon a hozzászólásoknál is írtam (csatoltam képet) de most itt is jelzem.... Elég sok a hiba a konzolban,és sűrűn belaggol a játék. Kereszteződések közepén két irányba is áll a forgalom mert megálltak az autók. Csak úgy. Elakadásjelző sem villog. Közúti balesethez közeledek,iszonyatosan,30 fps alá esik,és rohadtul laggol,amíg el nem hagyom a helyszínt. Most fuvart vittem,és a térképen látható helyen egymás után kétszer is kidob a játék. Csatolom a log-ot az eseménykor. itt a kidobás helyszín Bicske előtt itt kidob. Most amíg nem jön válasz,félre is teszem a mapot. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: December 9, 2022 Megosztás Elküldve: December 9, 2022 Jah,mire megírtam ezt és jobban belebújtam a logba,nekem is feltűnt.... Na de akkor letöltöm újra a packot ha javítva lett.... 🙂🙃 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: December 9, 2022 Admin Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 09. at 13:31, SirDannyL mondta: Jah,mire megírtam ezt és jobban belebújtam a logba,nekem is feltűnt.... Na de akkor letöltöm újra a packot ha javítva lett.... 🙂🙃 Kibontás Itt pedig a "segítséget nyújtó" választ pipáld ki légyszíves. Köszönöm. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: December 9, 2022 Admin Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 09. at 7:55, JanoOriginal mondta: Szia! A log alapján nem a hungary map miatt dob ki,hanem a 1.46_trailer pakk autószállítója miatt. Béta verzió..Közben már ezt a modell hibát kijavítottam.. Viszont a laggolás okát nem tudom.. Kibontás Nem mondanám gyengének a gépemet, de a baleseti helyszíneken nekem is eldob kb.: 30 fps-t Valószínűleg a fények okozhatják... Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: December 9, 2022 Megosztás Elküldve: December 9, 2022 Igazából 2 perce nézem,hol lehet a segítségnyújtó de nem látom..... Az én gépem sem gyenge,és pontosan azért tűnt fel hogy a baleset helyszínén szinte megáll a játék annyira laggol,mert az előző verziókban hasonló gondom nem volt. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: December 9, 2022 Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 09. at 7:55, JanoOriginal mondta: Szia! A log alapján nem a hungary map miatt dob ki,hanem a 1.46_trailer pakk autószállítója miatt. Béta verzió..Közben már ezt a modell hibát kijavítottam.. Viszont a laggolás okát nem tudom.. Kibontás Én azt hittem hogy friss trailer pack van feltöltve. Ezért is írtam hogy letöltöm újra. De nem változott semmi,ugyanott ugyanazzal a hibával kidob 😅 És tényleg most is a trailer-t írja a log alján. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: December 9, 2022 Admin Megosztás Elküldve: December 9, 2022 On 2022. 12. 09. at 15:40, SirDannyL mondta: Én azt hittem hogy friss trailer pack van feltöltve. Ezért is írtam hogy letöltöm újra. De nem változott semmi,ugyanott ugyanazzal a hibával kidob 😅 És tényleg most is a trailer-t írja a log alján. Kibontás Majd egyeztetek Janoval, hogy a feltöltéseket verziószámozza, úgy könnyebben lehet nyomonkövetni a frissítéseket. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: December 9, 2022 Megosztás Elküldve: December 9, 2022 Köszi! De ezt a segítségnyújtó választ még mindig nem tudtam megfejteni 😅 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: January 2, 2023 Admin Megosztás Elküldve: January 2, 2023 On 2023. 01. 02. at 16:52, SirDannyL mondta: Sziasztok! Engem továbbra is zavar,hogy elég sok a hibajelentés a logban,és játék közben is konzolban. A korábban említett iszonyatos lagg baleset helyszínén pedig brutális,van hogy 24 fps-re esik. (max 60-on tudok játszani) Rá tudna nézni valaki,aki okosabb tőlem,esetleg lát-e valami a logban? Feltöltöttem ide Jah,játékban van a hungary trailer skinpack is. Kibontás Szia. A konzolban látható piros hibaüzenetek olyan problémák visszajelzései a pályáról vagy modokról, amik közvetlenül nem befolyásolják a játékmenetet. Tehát nem fog miattuk a játék összeomlani. Mindet eltüntetni szinte lehetetlen,... illetve lenne az a pénz, ha főállásban, csak ezzel kellene foglalkoznia a moddernek. 🤣 Hát annyit már sikerült kiderítenem, hogy a baleseti helyszíneken jelentkező fps zuhanás, a megkülönböztetett jelzéseket használó jármúvek villogó fényei okozzák. Egy "villogó" jármű kb.: 5 fps-t tüntet el. A baleseti helyszíneken 4-5 ilyen jármű van, kis matekkal gyorsan ki lehet számolni azt a -25 fps-t. Jómagam full ultra beállításokkal, a renderelés is a maximális 400%-on, és az átlag 50-60fps-em 27 környékére zuhan a baleseteknél, majd miután elhaladtam, szépen visszaáll a megszokottra. Szerintem ahogy lesz megoldás a problémára elhárítására,... ki lesz javítva. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: January 3, 2023 Admin Megosztás Elküldve: January 3, 2023 Igen, ismerjük a hibajelenséget, van rá egy teória, hogy mi okozhatja, és indian56 keresi a megoldást rá. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: January 3, 2023 Megosztás Elküldve: January 3, 2023 (szerkesztette) On 2023. 01. 02. at 22:07, Boxer mondta: Szia. A konzolban látható piros hibaüzenetek olyan problémák visszajelzései a pályáról vagy modokról, amik közvetlenül nem befolyásolják a játékmenetet. Tehát nem fog miattuk a játék összeomlani. Mindet eltüntetni szinte lehetetlen,... illetve lenne az a pénz, ha főállásban, csak ezzel kellene foglalkoznia a moddernek. 🤣 Hát annyit már sikerült kiderítenem, hogy a baleseti helyszíneken jelentkező fps zuhanás, a megkülönböztetett jelzéseket használó jármúvek villogó fényei okozzák. Egy "villogó" jármű kb.: 5 fps-t tüntet el. A baleseti helyszíneken 4-5 ilyen jármű van, kis matekkal gyorsan ki lehet számolni azt a -25 fps-t. Jómagam full ultra beállításokkal, a renderelés is a maximális 400%-on, és az átlag 50-60fps-em 27 környékére zuhan a baleseteknél, majd miután elhaladtam, szépen visszaáll a megszokottra. Szerintem ahogy lesz megoldás a problémára elhárítására,... ki lesz javítva. Kibontás Csak azért furcsa nekem ez az fps esés baleset mellett mert eddig nem zavarta meg ennyire a játékot. Igen nálam is helyre jön szinte rögtön ahogy elmentem a baleset mellett. Szoktam figyelni a konzol jelentésekre mert sokszor rögtön látni a hiba okozóját. Nálam pl maga a térkép fájl is piros a konzolban,(base) ez normális? Jah a forgalomban megálló autókat írja is Indi scs fórumon hogy tud róla, csak az okát nem. Ez is milyen fura, ezelőtt nem csinált ilyet az AI. Edited January 3, 2023 by SirDannyL Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Admin Boxer Elküldve: January 3, 2023 Admin Megosztás Elküldve: January 3, 2023 Annak idején Frank egyedi megoldásokkal kezdett neki a pályának, az SCS megoldásaitól függetlenül. Ebből fakad a .base pirossága, de mint írtam, olyan hibát nem tartalmaz, ami negatívan hatna a játékmenetre. Indi mindent is meg tud oldani, csak hagyni kell neki időt. Rá fog jönni. Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: January 3, 2023 Megosztás Elküldve: January 3, 2023 Ühüm, hát végülis működik a térkép, hiába a piros.... Hát, én szorítok Indinek hogy sikerüljön megoldani a problémákat, még egy ilyen térkép nincs mint ez. Oké van promods, de az más kategória. 1 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: January 5, 2023 Megosztás Elküldve: January 5, 2023 Itt már csak repülni tudtam....(ugyebár a beragadt forgalom) 😅 Főleg ilyen póttal mögöttem.... Ezek a furcsa kerekek (és nem létező kerekek) a hun trailer pack részét képezik? Vagy alapból a térképben vannak ilyenek? Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Modi JanoOriginal Elküldve: January 10, 2023 Modi Megosztás Elküldve: January 10, 2023 On 2023. 01. 05. at 19:49, SirDannyL mondta: Itt már csak repülni tudtam....(ugyebár a beragadt forgalom) 😅 Főleg ilyen póttal mögöttem.... Ezek a furcsa kerekek (és nem létező kerekek) a hun trailer pack részét képezik? Vagy alapból a térképben vannak ilyenek? Kibontás Történt változás scs-en belűl a kerekekkel is. Az eddigi verziókban nem tapasztaltam ezt a keréktelenséget, . A mostani verzióban (trailer pakk) minden is készen van. Indi megerősítésére várok hogy sikerült e megtalálni a hibát az autószállítóval kapcsolatban.. /Aztután töltöm fel a kész pakkot/ Hun mappon kifagy ha a mapban lévő autószállító van a közelben. Gyári mappon a pakk hibamantesen üzemel tőbb óra teszt után is. 3 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 SirDannyL Elküldve: January 11, 2023 Megosztás Elküldve: January 11, 2023 Na hátha sikerül majd megtalálni a hibát. Igazából most félve játszok,mert ha jön szembe egy autószállító..... 😅 Idézet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
daniele.bacchioni
Letöltöttem mindkét mod fájlt, kicsomagoltam a zipeset, és bemásoltam a mod mappába.
Ezek ellenére ha új profilt csinálok, és aktiválom a modot, nem tudom kijelölni a játékmoduloknál.
A világtérképben sincs benn Magyarország.
Szerintetek mi lehet a hiba oka?
Köszi minden választ
24 válasz erre a kérdésre
Recommended Posts
Csatlakozz a beszélgetéshez
Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.