Jump to content
  • 1

"Repülő mód" bekapcsolása

Boxer
 Share

Question

• Administrators

Egy kedves ismerősöm megkeresett egy kéréssel, és szándékosan (de nem bunkóságból) nem válaszoltam neki rá.

Ez egy remek példa lesz arra, hogy a közösség miként segíthet például indiánnak abban, hogy az egyébként egyszerű beállítást, emberi nyelven, a lehető legértelmezhetőbb módon írja itt le, hogy a kérdező, a kapott segítség(ek) alapján meg tudja oldani egyedül a problémáját. Első lépésben nézd meg, hogy van-e már a problémádhoz hasonló, vagy azzal megegyező téma indítva. Ha igen, akkor sínen vagy, ha nincs, akkor egy új témát nyitsz, lehetőleg azzal a címmel, ami maga a probléma. Úgy, mint ahogy én indítottam most. A hozzászólásnál kifejtheted bővebben, hogy mi a baj. Beküldöd, és több dolgod egyenlőre nincs... késöbb, a segítő válasz megjelölése marad hátra.

Miután a kérdező kapott olyan választ, válaszokat ebben a topikban, ami alapján meg tudta oldani a problémáját, akkor itt meg tudja, és ajánlott is megjelölni azt a választ, ami a leginkább segített neki a megoldásban.

Érdemes "játszani" ezekben a segítségkérő fórumokban, mert a kérdező, és a "győztes" választ adó tag is ponokat szerezhet, ami a közösségi előrehaladásban sokat nyomhat a latba, például a ranglétrán, vagy a tag általános népszerűségi indexén. Például azzal is, hogy nem csak a kérdést, hanem az ide érkező összes választ, hozzászólást lehet minősíteni, ami alapján dolgozik a számítási rendszer.

Screenshot 2022-09-20 at 18-00-10 Repülő mód bekapcsolása.png

Ha például valaki trollkodni akar mások problémáján, azt a közösség nagyon gyorsan meg tudja büntetni, és még csak jelenteni sem kell... Én sem egérrel a kezemben születtem... nagyon-nagyon sokat kérdezgettem én is a nálamnál okosabb embereket.

Remélem, hogy a nem túl rövid bemutatóm felkeltette az érdeklődéseteket mint kérdések, úgy válaszadások terén egyaránt. Na had jöjjenek azok a megoldások... 😊

4 answers to this question

Recommended Posts

• 2
  • Moderators

A beállítási művelet nem bonyolult, bárki – néhány lépésben – könnyedén elvégezheti!

1. Meg kell nyitnod szerkesztésre a "config.cfg" fájlt, ami általában a "C:/Users/[fiókod]/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2" mappában található.
  2. Megkeresed a "uset g_developer" és a "uset g_console" nevű sorokat, majd a mögöttük lévő értékeket átírod "0"-ról "1"-re. Ezután elmented a fájlt
  3. A játékban ezután már bármikor aktiválhatod a repülő kamera módot, úgy, hogy a billentyűzeten megnyomod az "ö" betűt, aminek hatására kikerülsz a fülkéből a kamion alá, innentől a numerikus, azaz a számbillentyűzeten lévő kurzorvezérlő-nyilakkal (2-4-6-8) és az egérrel tudod irányítani a repülést, aminek a sebességét az egér görgőjének előre vagy hátra forgatásával tudod gyorsítani vagy lassítani!
  4. Ha egy adott helyre szeretnéd letenni a kamiont, akkor érdemes a kamerát talaj közelbe vinni (kb. 1-2 m, hogy a kamion ne sérüljön a leejtéskor), majd megnyomni a Ctrl+F9 billentyűkombinációt, ezzel leejtheted a kamionodat az adott helyre!
    Amennyiben csak nézelődés céljából szeretnél repkedni, abban az esetben a normál billentyűzeten az 1-es szám (belső kamera) megnyomásával visszahelyezheted magad a volán mögé!;)

Nagyjából ennyi!
Remélem a leírás hasznos és elég érthető!

• Like 5

• 1

Azt még szeretném hozzátenni a "repülés" témához, hogy a "0" gomb lenyomása után megjelenik egy ablak, ahová be kell írni a város nevét, ahová szeretnénk kerülni. A következő képpen: goto Buda, és akkor nyomni a Ctrl F9-et. Remélem nem okoskodtam túl a dolgot, üdv. Wosaga

• Like 2