Jump to content
 • 1

"Repülő mód" bekapcsolása


Boxer
 Share

Question

 • Administrators

Egy kedves ismerősöm megkeresett egy kéréssel, és szándékosan (de nem bunkóságból) nem válaszoltam neki rá.

Ez egy remek példa lesz arra, hogy a közösség miként segíthet például indiánnak abban, hogy az egyébként egyszerű beállítást, emberi nyelven, a lehető legértelmezhetőbb módon írja itt le, hogy a kérdező, a kapott segítség(ek) alapján meg tudja oldani egyedül a problémáját. Első lépésben nézd meg, hogy van-e már a problémádhoz hasonló, vagy azzal megegyező téma indítva. Ha igen, akkor sínen vagy, ha nincs, akkor egy új témát nyitsz, lehetőleg azzal a címmel, ami maga a probléma. Úgy, mint ahogy én indítottam most. A hozzászólásnál kifejtheted bővebben, hogy mi a baj. Beküldöd, és több dolgod egyenlőre nincs... késöbb, a segítő válasz megjelölése marad hátra.

Miután a kérdező kapott olyan választ, válaszokat ebben a topikban, ami alapján meg tudta oldani a problémáját, akkor itt meg tudja, és ajánlott is megjelölni azt a választ, ami a leginkább segített neki a megoldásban.

Érdemes "játszani" ezekben a segítségkérő fórumokban, mert a kérdező, és a "győztes" választ adó tag is ponokat szerezhet, ami a közösségi előrehaladásban sokat nyomhat a latba, például a ranglétrán, vagy a tag általános népszerűségi indexén. Például azzal is, hogy nem csak a kérdést, hanem az ide érkező összes választ, hozzászólást lehet minősíteni, ami alapján dolgozik a számítási rendszer.

Screenshot 2022-09-20 at 18-00-10 Repülő mód bekapcsolása.png

Ha például valaki trollkodni akar mások problémáján, azt a közösség nagyon gyorsan meg tudja büntetni, és még csak jelenteni sem kell... Én sem egérrel a kezemben születtem... nagyon-nagyon sokat kérdezgettem én is a nálamnál okosabb embereket.

 

Remélem, hogy a nem túl rövid bemutatóm felkeltette az érdeklődéseteket mint kérdések, úgy válaszadások terén egyaránt. Na had jöjjenek azok a megoldások... 😊

Link to comment
Share on other sites

4 answers to this question

Recommended Posts

 • 2
 • Moderators

A beállítási művelet nem bonyolult, bárki – néhány lépésben – könnyedén elvégezheti!

 1. Meg kell nyitnod szerkesztésre a "config.cfg" fájlt, ami általában a "C:/Users/[fiókod]/Dokumentumok/Euro Truck Simulator 2" mappában található.
 2. Megkeresed a "uset g_developer" és a "uset g_console" nevű sorokat, majd a mögöttük lévő értékeket átírod "0"-ról "1"-re. Ezután elmented a fájlt
 3. A játékban ezután már bármikor aktiválhatod a repülő kamera módot, úgy, hogy a billentyűzeten megnyomod az "ö" betűt, aminek hatására kikerülsz a fülkéből a kamion alá, innentől a numerikus, azaz a számbillentyűzeten lévő kurzorvezérlő-nyilakkal (2-4-6-8) és az egérrel tudod irányítani a repülést, aminek a sebességét az egér görgőjének előre vagy hátra forgatásával tudod gyorsítani vagy lassítani!
 4. Ha egy adott helyre szeretnéd letenni a kamiont, akkor érdemes a kamerát talaj közelbe vinni (kb. 1-2 m, hogy a kamion ne sérüljön a leejtéskor), majd megnyomni a Ctrl+F9 billentyűkombinációt, ezzel leejtheted a kamionodat az adott helyre!
  Amennyiben csak nézelődés céljából szeretnél repkedni, abban az esetben a normál billentyűzeten az 1-es szám (belső kamera) megnyomásával visszahelyezheted magad a volán mögé!;)

Nagyjából ennyi!
Remélem a leírás hasznos és elég érthető!

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

 • 1

Azt még szeretném hozzátenni a "repülés" témához, hogy a "0" gomb lenyomása után megjelenik egy ablak, ahová be kell írni a város nevét, ahová szeretnénk kerülni. A következő képpen: goto Buda, és akkor nyomni a Ctrl F9-et. Remélem nem okoskodtam túl a dolgot, üdv. Wosaga

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Member Statistics

  • Total Members
   4,466
  • Most Online
   28

  Newest Member
  Ádám937
  Joined
 • Forum Statistics

  • Total Topics
   160
  • Total Posts
   992

Lounge

Lounge

  You don't have permission to chat.
  ×
  ×
  • Create New...