Jump to content

Hungary Map by Frank007 v0.9.33

(51 vélemény)

13 Screenshots

Erről a Letöltésről

xf-logo.png

Sziasztok!

MIND A KÉT FÁJLRA SZÜKSÉG LESZ! TEHÁT NEM ELÉG CSAK AZ EGYIKET LETÖLTENI!

Ez egy kompatibilitási frissítés az ETS2 aktuális játékverzióhoz.

A jó hír az, hogy Frank007 befejezte a növényzet átalakítását, amit hamarosan elküld nekem. Meg kell néznem, hogy az azóta meghozott újításokat és átalakításokat hogyan tudom beépíteni a térképbe anélkül, hogy az átalakult növényzetet újra kellene építeni!

Jó vezetés!

A képek a következő verzióból készültek!

A v0.9.33 verzió újdonságai   Lásd a változásnaplót

Megjelent

Kompatibilitási frissítés az ETS 2 1.52-es verziójához!
(Kisebb tereprendezés és javítás, valamint a tartalom — reményeim szerint — az 1.52-es játékmotorhoz igazítva!!

• Like 7
  • Thanks 2

Felhasználói visszajelzések

Recommended Comments

• Admin
53 minutes ago, kspaul mondta:

Miért írja sérültnek letöltés után a fájlokat?

Próbáld meg vagy a 7zip, vagy a legújabb zip programmal kicsomagolni, a leírtak szerint.

On 2022. 09. 30. at 19:04, Boxer mondta:

Próbáld meg vagy a 7zip, vagy a legújabb zip programmal kicsomagolni, a leírtak szerint.

Minden létező program amit eddig letöltöttem azt írja, hogy HIBÁS. És most?

On 2023. 03. 01. at 17:17, Weöres Lótusz mondta:

Minden létező program amit eddig letöltöttem azt írja, hogy HIBÁS. És most?

Követem az eseményeket, én is ezzel küzdök.

Ha jól tudom 2013 óta van szerencsére Hungary map ez a mai napig gondot okoz mit hogyan kell letölteni vagy kicsomagolni esetleg a mod mappában aktiválni egyszerűen hihetetlen , nem csak letölteni kell tudni hanem olvasni mit hogyan is kell (első osztályos tananyag az olvasás)

• Like 3
  • Haha 1

Van bármi hír az új verzióról? Lassan 2023 szeptembere van már 😄 Kedvenc mapom, de már 3 éve bejártam keresztül-kasul. Nagyon jó lenne, ha bővülne. Ha kell, pénzzel is támogatom Franket meg a többi fejlesztőt, csináljatok Patreont vagy akármi. Szerintem nagyon sok pénzt tudnátok összekalapozni, révén külföldön is nagyon népszerű a map.

Edited by dzsozi30

On 2022. 09. 30. at 18:10, kspaul mondta:

Miért írja sérültnek letöltés után a fájlokat?

Én is használtam már ezt a pályát. Nem is egyszer töltöttem le, de most nekem is azt irja az első zip fájlra, hogy hibás vagy sérült fájl..

sziasztok  tistelt játékosok  aki nem tud olvasni az menyen visza a iskolába mert 1 osztájba is már kőtelező a olvasás és a térképenszeretne jácani az mindkét fájra szukségevan más féle képen haki nem tőlti le az vesen magára és ne irogason ujeségeket kőszőnőm a turelmet  aki letőltőte mind a 2 féjt anak jo játékot de akinem az nem sajnálom kőszőnőma figyelmet sziasztok 

On 2023. 06. 08. at 14:12, Dozsa Zoltan said:

sziasztok tistelt játékosok aki nem tud olvasni az menyen visza az iskolába mert 1 osztájba is már kőtelező az olvasás és a térképenszeretne jácani az mindkét fájra szukségevan más féle képen haki nem tőlti le az vesen magára és ne irogason ujeségeket kőszőnőm a turelmet aki2től akit féjt anak jo játékot de akinem az nem sajnálom kőszőnőma figyelmet sziasztok 

Nem rosszból de a helyesírást is az elsőben tanítják  ha már írsz tedd meg hogy helyesen nem véletlenül van a piros csík az adott szó alatt.

Sérült a fájl. Amint látom nagyon még senki nem adott válasz arra miért, vagy hogyan lehetne ezt a problémát kijavítani. Még mindig várom a választ erre. Csók.

• Like 1
  • Haha 1

Sziasztok!

Problémám akadt a MOD futtatása közben. Az első file-t beraktam a mods mappába de a másodikat azzal nem tudok semmit se kezdeni és még leirás sincsen.

Csatlakozz a beszélgetéshez

Most is elküldheted, és később regisztrálsz. Ha van fiókod, jelentkezz be most, ha azzal szeretnél bejegyzéseket tenni.

Vendég
Megjegyzés hozzáadása...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   A korábbi tartalmad vissza lett állítva.   Szerkesztő törlése

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Társalgó

Társalgó

Nincs engedélyed a csevegésre.
    • Create New...