Jump to content
 • Texas – Üveggyárak és szélerőművek


  EasternStar
   Share

  Texas számos iparágban éllovas az Egyesült Államokban, és a mai blogbejegyzés ismét ezt bizonyítja. Vessünk egy pillantást a helyi üveggyárakra és szélerőművekre, amelyek a közelgő térképbővítésben lesznek.

  09.jpg    

  Az üveggyártás az egyik legrégebbi iparághoz tartozik. Gyönyörű üvegalkotásokká alakítja át a természeti forrásokat – az elsődleges alapanyag a közönséges homok, és annak fő összetevője, a szilícium-dioxid.  Ezekkel a termékekkel mindenhol találkozunk magunk körül – a pohárral, amiből iszunk, vagy esetleg a teherautó ablaka. Ahhoz, hogy az üveggyárak teljes körűen működhessenek és termékeket készíthessenek, különféle dolgokra van szükség, például üveggyártáshoz szükséges alapanyagokra, gépalkatrészekre, vagy akár állványokra a síküveg további szállításához. A késztermékeket a raktárból való kivételezés után a vásárlókhoz kell juttatni. Autóüvegek autókhoz, üvegfalak házépítéshez vagy üvegpalackok limonádés standokhoz. Tapasztalt sofőr kell ahhoz, hogy ezt a törékeny rakományt minden sérülés nélkül szállítsa. Elfogadjátok a kihívást?

  01.jpg

  02.jpg

  03.jpg

  04.jpg

  05.jpg

  A szélerőművek már hosszabb ideje láthatóak az ATS világában. Azonban Texas elhelyezkedése miatt, közvetlenül az óceán mellett, ezeknek a szélfarmoknak az építése és a szélenergia termelése igen gyakori. Tudjuk, hogy sokan kedvelitek az ezekre a területekre szállított speciális rakománytípusokat, és a készülő DLC-ben már nagy daruk várnak arra, hogy az általatokáltal szállított rakományt e magas óriások tetejére vigyék.

  10.jpg

  07.jpg

  06.jpg

  08.jpg

  Maradjatok vételen, hiszen további információkkal jelentkezünk majd a Texas DLC-vel kapcsolatban.

  • Like 1
   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,466
  • Most Online
   28

  Newest Member
  Ádám937
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...