Jump to content
 • Tíz éves az Euro Truck Simulator 2!


  EasternStar
   Share

  Idén októberben lesz 10 éves az Euro Truck Simulator 2, és október 18-a volt az a történelmi nap, amikor bejelentettük a megjelenést, itt a blogon. Hogy repül az idő, amikor szórakozol! Ezért holnaptól, hogy a közösséggel együtt ünnepeljük ezt az évfordulót, egy kis World of Trucks eseménnyel kedveskedünk nektek - Az ETS2 10 éve!

  banner.jpg.aa02836679ca10d7d559cc08f95cbe95.jpg

  ...ám először is szeretnénk megosztani veletek a játék történetét, amellyel mindannyian szeretünk játszani és szeretjük készíteni. Az Euro Truck Simulator 2 a játékipar egy másik korszakából származik, abból az időből, amikor a PC-s játékokat többnyire dobozban adták ki a kiskereskedelmi forgalomba. Az ETS2 első ilyen kiadására 2012 őszén került sor. A megjelenés első napjaiban elért hihetetlen sikere teljesen váratlan volt számunkra. És amikor láttuk, hogy a játék Németországban, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban és Franciaországban az 1. helyre került az eladási listákon, még nem tudtuk, hogy a játék ilyen jelenséggé válik.

  kep01.thumb.jpg.473be12d673a0e4212c68ef3787c18aa.jpg

  Ekkoriban nyíltak meg igazán a digitális terjesztés lehetőségei a fejlesztők előtt, az ETS2 pedig pár hónappal később, egészen pontosan 2013. január 16-án debütált a Steamen. Ez még nagyobb őrületnek bizonyult számunkra, amikor a Steamen a legkelendőbb játék címet is kiérdemelte, az év harmadik hetére. Hirtelen egy zsáner-specifikus, kis teherautó-szimulációs játék nagy jelentőségre tett szert a szerencsejáték-sajtó és a globális játékosközösség szemében.

  Ma a hatalmas játékosbázis és a közösség - #BestCommunityEver - fantasztikus inspirációt jelent számunkra, hogy folytassuk az utat előre, bővítsük teherautó-szimulátor univerzumunkat és fejlesszük játékaink élethűségét. Az Euro Truck Simulator 2 álmainkat felülmúló sikertörténetnek bizonyult: az első 10 év során több mint 13 millió példányban kelt el, a Steam pedig több mint 80 millió DLC vásárlásról számolt be, a kisebb festés-csomagoktól a nagy világbővítésekig.

  Aligha kérhetnénk többet. Ennek ellenére reméljük, hogy az Euro Truck Simulator 2 még legalább egy évtizednyi további növekedés előtt áll – annyi funkciót kell még megvalósítani, és rengeteg új dolgot tervezünk bemutatni, szóval vissza az ünnephez!

  Az eseményen való részvétel nagyon egyszerű, valójában egyetlen fuvarnyi távolság csak.  És amiért csatlakoztatok hozzánk ebben a kis feladatban, egy nagyon különleges, egyedi jutalmat ajánlunk fel, amelyet itt, a csapattal készítettünk, csak és kizárólag nektek.

  Szabályok
  Külső megbízatás vagy Külső piac használatával, a World of Trucks-hoz kapcsolódó profillal az Euro Truck Simulator 2-ben a játékos személyes célja az, hogy bármilyen rakományt elszállítson bármelyik városból.

  Jutalom
  Személyes: Azok a játékosok, akik bármely városból bármilyen rakományt szállítanak, személyes World of Trucks Achievementet és lenyűgöző "Tíz éves az Euro Truck Simulator 2" vontató- és pótkocsifestést kapnak Steam raktárkészletként.

  kep02.thumb.jpg.464838caf514f00037e6106927d985f7.jpgkep03.thumb.jpg.b9cdd69aebddde1e106261ed9a27a2f3.jpg

  Nagyon örülnénk, ha láthatnánk a rajongóink  szerelvényeit ezzel a különlegesen kidolgozott vontató- és pótkocsifestéssel, a #10YearsETS2 hashtag használatával. És hogy megosszuk veletek a boldog pillanatokat, egy nagy ünnepi élő közvetítést szervezünk a Twitch csatornánkon vezérigazgatónkkal, Pavel Šeborral, ahol játék-kulcsokat és reklámcikkeket fogunk ajándékozni játékosainknak, a #BestCommunityEver-nek.

  kep04.thumb.jpg.64dcd506c3ce078442b1d6417573b74a.jpg

  Thrustmasternél lévő barátaink jóvoltából két nagyon különleges ajándékot is kiosztunk: két Limited Edition 'Euro Truck Simulator 2' jelölésű T248 kormányt! Az egyik ilyen kormányt a különleges élő közvetítésünk során ajándékozzuk el, a másikat pedig egy szerencsés játékos kapja, akit csapataink választanak ki közösségi oldalainkon azok közül, akik a különleges évfordulós #10YearsETS2 hashtaget használják.

  kep05.thumb.jpg.bc30ce71488ba30e9e048f1a79072233.jpg

  Használjátok sokat ezt a hashtaget, hogy megosszátok a legszebb ETS2-s emlékeiteket, illetve utazásaitokat a különleges festéssel! Nagyon várjuk, hogy olvashassuk történeteiteket, és láthassuk képeiteket és videóitokat Facebook-, Twitter- és Instagram-profiljainkon.

  Reméljük, te is csatlakozol hozzánk ennek a jeles eseménynek a megünneplésében! Reméljük, hogy még sok éven át veled szállíthatunk.

   

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,690
  • Most Online
   28

  Newest Member
  miert_kell_regisztralni
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...