Jump to content
 • Oklahoma - Új szállítmányok


  EasternStar
   Share

  Amint azt már megszokhattátok, az ATS minden új DLC-je nem csak a játékon belüli világot bővíti, hanem egy sor új kiegészítést is bevezet a játékba. Ezen kiegészítések közé tartoznak az új rakományok is. Az Oklahoma DLC-vel számos lehetőség nyílik sok új iparág felfedezésére és fuvarra, amelyekhez csapataink néhány új és megfelelő rakományt is terveztek. Igaz, ezek majd csak egy későbbi frissítéssel érkeznek, de az új DLC-vel nyújtanak majd igazi élvezetet.

  k01.thumb.jpg.7ec77716ecdcf421981ca56b35df7a61.jpg

  Légkondicionáló egységek

  A jó minőségű és tiszta levegő a földi élet alapvető előfeltétele. Zárt térbe történő eljuttatása azonban néha bonyolult lehet, különösen, ha az ideális hőmérséklet fenntartásáról van szó. Ezért építenek be klíma- és szellőzőegységeket az épületekbe. Ezek a technológiai építőelemek számos termék gyártásában is kulcsfontosságúak, és az egyik új rakomány lehetőséget ad az újonnan gyártott egységek raktárba vagy közvetlenül az építkezésekre történő szállítására, valamint a régebbi egységek javításra szállítására.

  k02.thumb.jpg.9ea72cc5e2c1a7d2a0814affa82a8c93.jpg

  Elektromos transzformátor

  A Montana DLC-ben új raktárakat vezettünk be az elektromos rendszerek kezelésére, beleértve a szervizközpontot és a transzformátorállomásokat. A gyári és háztartási forgalmazási folyamat szerves részét képezik az elektromos transzformátorok, amelyeket új rakományként mutatunk be. Ezeket a transzformátorokat egy erre szakosodott gyárban gyártják, és a játékban a raktárakba és különböző helyszínekre osztják el. Első pillantásra egyszerű zöld dobozoknak tűnhetnek, de a mai világban az elektromosság a fő hajtóerő, amely mindenhol nélkülözhetetlen.

  k03.thumb.jpg.d3c68ab9221d8951168a2e84e1aad3ea.jpg

  Iskolabusz

  A sárga iskolabuszok az Egyesült Államok ikonikus jelképei, és elengedhetetlenek az ATS-ben. Habár egy ideje jelen vannak a játék forgalmában, az Oklahoma DLC-vel teljesen megújult és jobb minőségű modelleket mutatunk be. De ez még nem minden. A közelgő térképbővítésben bepillantást nyerhettek az iskolabuszok gyártási helyeire is. Leszállítjátok az összeszereléshez szükséges alkatrészeket, és elszállítjátok onnan az új iskolabuszokat az ügyfelekhez. Ez egy gyönyörű rakomány, amely méretei és súlya miatt kihívás elé állítja a tapasztalt teherautó-sofőröket is. Ahogyan ezek a buszok szállítják a gyerekeket az iskolába, a ti feladatotok lesz a busz biztonságos eljuttatása a végső célállomásra.

  k04.thumb.jpg.cde6b3ed34e72199cc62af8c04905c18.jpg

  Iskolabusz-motorháztető raklapon

  A modern autógyártásban a járműveket gyakran különböző üzemekből előre leszállított alkatrészekből állítják össze, ez alól buszgyárunk sem kivétel. Ezért ti szállítjátok majd a buszok motorháztetőjét. Közvetlenül a gyártósorra szállítjátok, ahol a dolgozók könnyedén felszerelhetik őket új buszokra. Néha előfordulhat, hogy a motorháztetőket szervizközpontokba kell szállítani, mivel az autóbuszjáratok során felmerülő különböző események cserét igényelhetnek.

  k05.thumb.jpg.4c1c1e325f7ea4812c6cd7038aa4e1f4.jpg

  Gumiabroncsok – Mezőgazdaság

  Ahhoz, hogy a mezőgazdasági gépek jól teljesítsenek a szántóföldön, elengedhetetlenek a megfelelő mintázatú és kiváló minőségű gumiabroncsok. Gumiabroncsgyáraink pontosan ilyen gumiabroncsokat gyártanak. A ti feladatotok, hogy ezeket a gumiabroncsokat a raktárakba, üzletekbe és közvetlenül a gazdálkodókhoz szállítsátok, biztosítva gépeik zavartalan működését.

  Gumiabroncsok – Építőipar

  A mezőgazdasági gépekhez hasonlóan az építőipari gépekhez is jó minőségű gumiabroncsokra van szükség. Különböző felületeken működnek, ami az abroncsokon meghatározott futófelületi mintázatot tesz szükségessé. Ezeket a mintákat úgy tervezték, hogy optimális felületi érintkezést és gumiabroncs-tartósságot biztosítsanak nehéz építési körülmények között. Akár közvetlenül a gépekhez, akár az építkezések közelében lévő kereskedésekhez szállítjátok őket, ne feledjétek, hogy az ügyfelek már nagyon várják őket.

  k06.thumb.jpg.76005d61cf292ad851b54b79331c31f6.jpg

  Csuklós gémemelő

  A csuklós gémemelő kiváló segédeszköz az épületeken belüli, magasban vagy korlátozott manőverezési térrel rendelkező területeken végzett munkához. Akár az ügyfeleknek kell karbantartást végezniük a raktárakban, akár alkatrészeket kell felszerelni a terjedelmes gépekre, ezek a platformok felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulnak. A platform biztonságosan rögzítve van az utánfutóhoz, de ügyeljetek rá, hogy ne sérüljön. Ennek a rakománynak jelentős értéke van.

  Teleszkópos gémemelő

  k07.thumb.jpg.cfc6584836f9e22bf629d25af2b68152.jpg

  Nagyobb magasságban végzett kültéri munkákhoz a teleszkópos gémemelő a tökéletes választás. A mi változatunk off-road gumiabroncsokkal van felszerelve, így építési környezetben vagy kültéri szerelési munkákhoz is használható. A gép hosszú teleszkópos karja lenyűgöző magasságokat érhet el, masszív talpa pedig még kihívásokkal teli időjárási körülmények között is stabilitást biztosít. Ez a rakomány is nagyon értékes, és biztonságosan kell szállítani az építkezésekre és a gyárakba.

  Termináltraktorok

  k08.thumb.jpg.222b8c3827b6ee632d2cdd3f0e3e9aae.jpg

  A termináltraktor ideális olyan helyekre, ahol gyakori a pótkocsik ide-oda vontatása vagy a rövid távú belső szállítás. Kivételes manőverezhetőségükkel, minden irányban kiváló kilátásukkal és könnyű pótkocsi-felszerelhetőségükkel kiváló választás ezekhez a műveletekhez a hagyományos vontatókhoz képest. Térképeink számos olyan helyet tartalmaznak, ahol a termináltraktor kiválóan használható. És most lehetőségetek van arra, hogy ezeket a rendeltetési helyükre szállítsátok. A termináltraktor ezen új verziója némi korszerűsítésen esett át, és a játékban szemtanúi lehettek a termináltraktor továbbfejlesztett modellé való fokozatos átalakulásának.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,466
  • Most Online
   28

  Newest Member
  Ádám937
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...