Jump to content
 • Oklahoma - Új iparágak


  EasternStar
   Share

  Oklahoma állam számos iparágnak ad otthont, és ma örömmel osztjuk meg veletek az előzeteseket és információkat azokról az új és egyedi telephelyekről, amelyeket a közelgő Oklahoma DLC-ben találhattok majd. Mivel a fejlesztés még korai szakaszban van, a következő képek még nem a végleges formát mutatják.

  Gumigyár

  kep01.thumb.jpg.c3959280adcf29bf5b09abe289cfd5e3.jpg

  Oklahoma egyik egyedülálló iparága a világ leghíresebb gumiabroncsgyártói közül kettő jelenléte. Lawton és Ardmore városokban található gyáraik, az állam abroncsgyártási történetét közel egy évszázada írják. Teljes kapacitás mellett a két gyár összesen akár 108 000 abroncsot is képes legyártani naponta, így a világ minden táján biztonságos gumiabroncsokat biztosítanak a sofőröknek a járműveikhez.

  Gáz és vegyszer ellátás

  kep02.thumb.jpg.eba269d2d320f2713b1d6c3efe0b428f.jpg

  Oklahoma az ország legnagyobb olaj- és földgáztermelő államai közé tartozik, sok kisebb várossal és iparággal, amelyek a gáz és a vegyi anyagok elérhetőségétől függenek, számos felhasználásra. Az oklahomai kamionosok munkákat vállalhatnak majd nagyobb raktárakból, hogy az állam egész területén és azon kívül is szállíthassanak. A tartálykocsik mindig legyenek tiszták és álljanak útra készen!

  Buszgyártás

  kep03.thumb.jpg.7e0a6dd1d6b4b718c3da524337b13677.jpg

  Azt tudtátok, hogy Oklahomát "a világ iskolabusz fővárosa"-ként is ismerik? Tulsa városában évente 11 000 ikonikus sárga amerikai iskolabuszt szerelnek össze és szállítanak ki. A gyár a motoralkatrészektől a festésig mindent magába foglaló összeszerelő sorral rendelkezik, amely állandó ellátást igényel az alapvető anyagokból, hogy a termelést folyamatosan tartani tudják.

  Városi telephelyek

  kep04.thumb.jpg.ebc671f539abc3612da0375b190cc94f.jpg

  A közszolgálati és sürgősségi járművek nagy mennyiségű karbantartást igényelnek, hogy biztonságosak legyenek az úton. A nyilvános buszoktól a mentőautókig mindennek megvan a saját telephelye, garázsa és raktára, ahol karbantartják őket a biztonságos közúti használat érdekében. A kamionosok hozzájárulhatnak majd az egyéb anyagok mellett alkatrészek szállításához ezekhez a fontos közúti járművekhez.

  Elektromos készülék-gyár

  kep05.thumb.jpg.ecc3776e16598c7ef6224e0fea9039d7.jpg

  Itt gyártanak mindent a klímaberendezésektől a transzformátorokig (nem, nem azok a benga nagy robotok). Noha ezek a gyárak meglehetősen általánosak, a kamionosok különféle elektromos készülékeket szállíthatnak majd Oklahoma államban és azon túl is!

  Folyami kikötő

  kep06.thumb.jpg.b7f67daabb8807a64fa91160e36c59ad.jpg

  A tulsai folyó mentén elhelyezkedő valódi kikötőn alapuló csomópont fontos átrakodási pontként szolgál minden hajóval szállított import és export számára, hogy innen folytathassák útjukat egy sor közlekedési eszközzel, beleértve a kamiont is! Nyilvános és privát termináljai gabonát, száraz ömlesztett, ömlesztett és ömlesztett folyadékokat szolgálnak ki. És a nagy mennyiség nem jelent problémát. Valójában az ügyfelek évente több mint 2,2 millió tonna rakományt küldenek és fogadnak uszályon, vasúton és teherautón. Nyilvános és privát termináljai gabonát, száraz ömlesztett árut, darabos árut és ömlesztett folyadékokat rakodnak.  És a nagy mennyiség nem jelent problémát. Valójában az ügyfelek évente több mint 2,2 millió tonna rakományt küldenek és fogadnak uszályon, vasúton és teherautón.

  Bútorüzlet

  Az asztaloktól az ágykeretekig ezek az üzletek helyben beszerzett és épített bútorokat kínálnak. Ez a raktár kifejezetten az ATS számos famegmunkáló iparága miatt van. A forrástól a termékig részesei lehettek a folyamatnak ebben az egyedülálló iparágban.

  Tulsai repülőtér

  kep07.thumb.jpg.4877ac1928b0f404d757af05fc17ef4e.jpg

  Oklahomából a világba, a Tulsa repülőtér fontos csomópontként szolgál mind a látogatók, mind a rakomány számára. Egy csomó logisztikai műveletnek ad otthont, naponta teherszállító járatok indulnak az államok nagyobb csomópontjaiba, és létfontosságú része a teherszállítási hálózatnak, amely gyorsan és pontosan képes szállítani a rakományt az egész világon. Még az is előfordulhat, hogy egyedi rakományt visztek vagy vesztek fel a repülőtéren, ami éjjel-nappal működik.

  A közelgő Oklahoma DLC-ben mindig rengeteg lehetőség kínálkozik a szállításra. Akár tartálykocsikra, akár hűtőkocsikra specializálódott cégetek, mindig lesz számotokra munka a "The Sooner State"-ben.

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,686
  • Most Online
   28

  Newest Member
  BlackArcher1111
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...