Jump to content
 • ETS2: 1.47-es frissítés


  EasternStar
   Share

  Megjelent  az EZS2 1.47-es frissítése, amely már elérhető a Steamen. Ez a frissítés hibajavításokat, változtatásokat és új tartalmakat hoz, amelyeket alább ismertetünk.

  k01.jpg.cd954f03a4b6ebcab760a0490adce659.jpg

  Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett, visszajelzést adott és hibajelentést készített az 1.47 Open Beta alatt. A hozzászólások segítettek nekünk finomításokat, változtatásokat végrehajtani és néhány olyan hibát kiküszöbölni, amelyeket az első alkalommal esetleg nem vettünk észre. Itt az ideje, hogy learassátok munkátok gyümölcsét.

  Németország felújítása

  A Németország felújítása projektünk részeként csapatunk a közelmúltban az alapoktól átdolgozta Stuttgart, Frankfurt, Nürnberg és Erfurt városait. Ide tartoznak a látnivalók, úthálózatok, iparágak és még sok más!

  k02.thumb.jpg.92ecba6ab504b570e84269840b665819.jpg

  Azok számára, akik még újak a játékunkban, a Németország felújítása projekt egy kis dedikált térképcsapatból áll, akik keményen dolgoznak azon, hogy frissítsék az alapjáték egyik legrégebbi térképrészét, hogy az megfeleljen a jelenlegi fejlesztési szabványainknak.

  k03.thumb.jpg.f21ff4a04e5ee92d1b12c2b2f760124c.jpg

  Minden város, amelyen dolgoztunk ebben a frissítésben, saját bloggal rendelkezik, amelyet javasolunk, és olvassatok el. Mindegyik egyedi információkat tartalmaz a projektre vonatkozóan, és hogy milyen változásokra számíthattok ezeken a területeken.

  k04.thumb.jpg.d0751855c6eef66a566fbb7023745cc6.jpg

  Reméljük, hogy tetszeni fognak az átdolgozott városok az ingyenes 1.47-es frissítés részeként, és reméljük, hogy a jövőben további hírekkel szolgálhatunk az átdolgozási projektünkkel kapcsolatban.

  Megvásárolható gáz-tartálykocsik

  Készen álltok a saját gázciszternák szállítására az ETS2-ben? Amint arról egy korábbi blogbejegyzésben írtunk, a saját gázciszternák most már elérhetőek ebben a frissítésben! Ezek a pótkocsik különféle hosszúságban, alvázzal és testreszabási lehetőségekkel készülnek. Ezeket a ciszternákat veszélyes és nagyon gyúlékony gázok, például etán, propán és LPG (folyékony kőolajgáz) szállítására tervezték.

  k05.thumb.jpg.f61f3f8f113b9d93b255596074048823.jpg

  Az ETS2-ben a saját gáztartály az Európában leggyakoribb pótkocsiként lesz elérhető: 2 tengelyes 10 méteres, 40m3-es tartállyal, illetve 3 tengelyes 12 méteres, 50m3-es tartállyal. Minden gáztartályhoz többféle tartozék érhető el, többek között (de nem kizárólagosan):

       Festhető/króm dobozok
       Szelepdobozok kiegészítő szerszámosládákkal, oldalvédőkkel, stb.
       Tűzoltó készülékek
       Tömlők széles választéka
       Különféle hátsó sárvédők és hátsó lökhárító lámpák
       Változatos pótkocsi fényezések
       és még sok minden más!

  k06.thumb.jpg.607c407ff6ba5d8d825e309470eef643.jpg

  Megvásárolható élőállat-szállító pótkocsik

  k07.thumb.jpg.aecf27954a35ad1b28789595005b31e2.jpg

  Azok a játékosok, akik ismerik az ATS ilyen típusú pótkocsijait, talán már egy kicsit előrébb járnak abban a tekintetben, hogy mi teszi ezt a kiegészítést olyan különlegessé, de hogy mindenkit szintre hozzunk: lehetőségetek lesz szarvasmarhákat és sertéseket szállítani a saját pótkocsijaitokban. A különböző karosszéria- és alváz-testreszabásokon kívül itt van egy részletes lista minden másról, amit módosíthattok:

       Bal/jobb/első/hátsó karosszéria
       Jelölők
       Oldalsó védőlemezek/dobozok
       Hátsó sárvédők
       Hátsó lökhárítók
       Hátsó sárcsapók

  k08.thumb.jpg.c690dec9ee1cc4d4e3470166e8ea6e71.jpg

  Adaptív sebességtartó automatika és vészfékező rendszer

  Ezt a kiegészítést eredetileg még az 1.44-ben rejtett, kísérleti funkcióként adtuk ki, és most ezt a nagyon kért kiegészítést hivatalosan is bejelntjük az 1.47-es frissítésben. Az adaptív sebességtartó automatika automatikusan beállítja a távolságot és a sebességet az elöl haladó járműtől, amikor sebességtartó üzemmódban van. Ez különösen akkor hasznos, ha egy forgalmas autópályával találkoztok, ahol a forgalom gyakran egyenlő távolságban halad, vagy olyan helyzetekben, amikor a forgalom sebessége folyamatosan változik.

  k09.thumb.jpg.f00f7aae2be65909988dc4186f0f79e2.jpg

  Az Adaptív sebességtartó automatikával összefügg a Vészfékezési rendszer, amely aktiválja a fékeket, amikor az elöl haladó járművel való ütközés veszélye fenyeget, hogy elkerülje vagy minimalizálja a károkat. Ez a technológia a való világban számtalan életet mentett meg, és a legtöbb modern teherautóban megtalálható.

  Ezek a funkciók már egy ideje működnek, és visszajelzéseiteknek köszönhetően jó néhány belső változtatást hajtottunk végre. Terveink szerint a jövőben is folytatjuk ennek a funkciónak a finomhangolását.

  Egyenetlen felület szimuláció

  Izgatottan várjuk, hogy bemutassuk az Egyenetlen felület szimulációt az 1.47-ben! Ezeket a kis egyenetlenségeketazért hozzuk létre, hogy az utaknak és egyéb terepnek megadjuk a tökéletlenség hangulatát. Bár előfordulhat, hogy nem látjátok ezeket, mégis képesek lesztek érezni ezeket a finom ütéseket, és bizonyos esetekben hallani is, ahogy vezetés közben befolyásolják a járművet.

  A jövőben még fejlesztjük majd a funkciót, de egyelőre osszátok meg velünk a véleményeteket!

  Egyedi városbemutatók (Irány a Fekete-tenger DLC)

  Folytatva korábbi frissítésünket, amely egyedi városi bevezetőket mutatott be az Iberia DLC-hez, most ezeket a jeleneteket kiterjesztettük az ETS2  Irány a Fekete-tenger DLC-jére is!

  Ezek akkor jelennek meg, amikor a játékos kiválaszt egy kezdő várost egy új profil létrehozásakor. Reméljük, hogy az új játékosok (vagy az új profilt indítók) élvezni fogják ezeket az új kiegészítéseket, bemutatva azt a területet, amelyet kezdésnek választottatok!


  Karriertörténet UI újratervezés

  Ez a frissítés a karriertörténet UI felújítását tartalmazza! Azok számára, akik nem ismerik ezt a funkciót elmondjuk, hogy az ATS vagy az ETS2 főmenüjéből érhetik el. Megjeleníti a tapasztalatok előrehaladását és néhány statisztikai adatot.

  k10.thumb.jpg.61780f4fe755268882b147de65a7bfbb.jpg

  Ez az új átdolgozás sokkal részletesebb betekintést nyújt a statisztikákba és a korábbi szállításokba. A felhasználói felület most 4 részből áll, amelyek a következők: szállítások, felfedezés, vezetői tapasztalat és büntetések. Ezen részek mindegyike különböző statisztikákat jelenít meg, amelyek mélyebb áttekintést nyújtanak az eddig megtett utazásokról, beleértve az összes kézbesítést, a korábbi kézbesítési értékeléseket, hogy hány szállítás volt időben, térképfelfedezést, meglátogatott cégeket, teherautó adatokat és felfedezéseket.
  Beraktunk egy olyan részt is, amely megmutatja, milyen büntetéseket kaptatok az  elmúlt 2 hétben. Úgy éreztük, hogy az olyan apróságoknak, mint például a közlekedési tábláknak való ütközés vagy elalvás a volánnál, nem kell minden áron szerepelniük a felsorolásban.

  k11.thumb.jpg.66eb4f4a72d7e654e43345edd51a6e7c.jpg

  Újraterveztük a szállítási naplót is, amely egyértelműen mutatja korábbi munkáitokat, a rakományt, a szállítás napját, a bevételt, az XP-ét, az eltöltött időt stb. Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a statisztikák fontosak a sofőrök számára, hogy visszatekintsenek, különösen, ha egy VTC tagjai, ahol előfordulhat, hogy naplózni kell a korábbi munkákat.

  Nagyon reméljük, hogy tetszik ez az újratervezés, és reméljük, hogy a jövőben bővíteni tudjuk majd.

  Játékon belüli frissítési napló

  Mind az ATS-hez, mind az ETS2-höz hozzáadtunk egy új felhasználói felület funkciót, amely megmutatja a felhasználóknak egy-egy jelentős frissítés változásnaplóját, vagy bemutatja a DLC-kiadások jellemzőit.

  Ez egy felugró ablak formájában jelenik meg, amikor elindítod a játékot frissítés után, vagy játék közben a főmenüben, ha az úton töltött idő alatt frissítés történt. Továbbá hozzáférhettek a korábbi változásnaplók előzményeihez is, ha esetleg lemaradtatok volna, és megtalálhatjátok itt az összes hivatalos közösségi média linkünket.

  Reméljük, hogy ez segít abban, hogy tájékozottak maradjatok a legújabb változásokról és frissítésekről.

  Gazdasági újrakezdés teleport

  Amikor a játékos gazdasága visszaállítódott a játék betöltése közben, az volt az alap, hogy visszakerült a főhadiszállásra. Mostantól egy apró változtatást hajtottunk végre, amely lehetővé teszi, hogy a játékban bekövetkezett változás észlelése után ingyenes gyors utazást biztosítson bármely általad választott szervizhez. Reméljük, hogy ez a funkció segít gyorsan és egyszerűen folytatni utazást!

  k12.thumb.jpg.234fefe59211c774c58ee081696b886e.jpg

  Változási napló

  Térkép

    több Németországi város felújítása

  Járművek

       Saját tulajdonú gázszállító tartályok
       Saját tulajdonú élőállat-szállító pótkocsik
       Adaptív sebességtartó automatika és vészfékező rendszer

  Játékmenet

       Egyedi városi bevezetők az Irány a Fekete-tenger DLC-hez
       Hangirány szűrő
       Teljesítményjavítások (éjszaka, rossz időjárás, sűrű forgalom)
       Egyenetlen felület szimulációja

  UI

       Karriertörténet UI újratervezés
       Játékon belüli frissítési napló
       Gazdasági újrakezdés teleport

  Szerkesztő

      Új szerkesztési funkciók - bővebben a modding wikiben

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,466
  • Most Online
   28

  Newest Member
  Ádám937
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...