Jump to content
 • ATS: 1.47-es frissítés


  EasternStar
   Share

  Megjelent  az ATS 1.47-es frissítése, amely már elérhető a Steamen. Ez a frissítés hibajavításokat, változtatásokat és új tartalmakat hoz, amelyeket alább ismertetünk.

  k01.jpg.b2f71e9cebf69734d8cf66df6f80effe.jpg

  Szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett, visszajelzést adott és hibajelentést készített az 1.47 Open Beta alatt. A hozzászólások segítettek nekünk finomításokat, változtatásokat végrehajtani és néhány olyan hibát kiküszöbölni, amelyeket az első alkalommal esetleg nem vettünk észre. Itt az ideje, hogy learassátok munkátok gyümölcsét.

   

  Megvásárolható gáz-tartálykocsik

  Készen álltok a saját gázciszternák szállítására az ATS-ben? Amint arról egy korábbi blogbejegyzésben írtunk, a saját gázciszternák most már elérhetőek ebben a frissítésben! Ezek a pótkocsik különféle hosszúságban, alvázzal és testreszabási lehetőségekkel készülnek. Ezeket a ciszternákat veszélyes és nagyon gyúlékony gázok, például etán, propán és LPG (folyékony kőolajgáz) szállítására tervezték.

  k02.thumb.jpg.4a4068afe70145487ac8f7b2bc5c5c88.jpg

  Az ATS-ben a saját gáztartály egyedüli vagy B-dupla pótkocsiként lesz elérhető. 5 alváztípust tartalmaz majd: 32 láb, 43 láb és 48 láb 2 tengelyes, 53 láb 3 tengelyes és 53 láb 4 tengelyes  kormányozható hátsó tengellyel. Minden gáztartályhoz több mint 50 tartozék érhető el, többek között (de nem kizárólagosan):

       Festhető/króm dobozok
       Festhető/króm szelepfedelek
       Testreszabható oldalsó lámpák
       Festhető szárny
       Tömlők széles választéka
       Különféle hátsó sárvédők és hátsó lökhárító lámpák
       Változatos pótkocsi fényezések
       és még sok minden más!

  k03.thumb.jpg.a724151e63fb8a7b69e281b40fba860b.jpg

  Környezeti hangok

  Miközben továbbra is igyekszünk a hangokat még magával ragadóbbá tenni kamionos  világunkban, az egyik nagy változás a frissítéssel kapcsolatban, hogy bevezetjük az FMOD-on keresztüli hangszórási technológiát virtuális környezetünkben. Mit is jelent ez a játékosok számára?

  Ez azt jelenti, hogy az alap 5.1-es hangon kívül számos további effektus lesz észrevehető, amelyek különböző irányokból és távolságokból érkeznek, és amelyek  egy adott helyhez már meglévő alapvető környezeti hangokra épülnek. Például előfordulhat, hogy egy pihenőhelyen ültök a csendes texasi síkságon, és halljátok a tücskök csiripelését, de különböző távolságokból halljátok őket, hol távolabbról, hol közelebbről!

  Egy további változtatás, amelyet bevezetünk, a teherautók irányszűrője. Ahol lehetséges, a hangrendszerbe beépítettük a hang-kiegyenlítést, amely az aktuális kameranézet szerint működik. Például, ha a teherautó mögötti kamerát használjátok, akkor az adott nézetnek megfelelő hangváltozást fogtok hallani. A hatás akkor érezhető a legjobban, ha a kamera álló helyzetében figyeli a kamiont

  Adaptív sebességtartó automatika és vészfékező rendszer

  Ezt a kiegészítést eredetileg még az 1.44-ben rejtett, kísérleti funkcióként adtuk ki, és most ezt a nagyon kért kiegészítést hivatalosan is bejelntjük az 1.47-es frissítésben. Az adaptív sebességtartó automatika automatikusan beállítja a távolságot és a sebességet az elöl haladó járműtől, amikor sebességtartó üzemmódban van. Ez különösen akkor hasznos, ha egy forgalmas autópályával találkoztok, ahol a forgalom gyakran egyenlő távolságban halad, vagy olyan helyzetekben, amikor a forgalom sebessége folyamatosan változik.

  k04.thumb.jpg.8846c8ad79f5ab3f0d3d64ec26e28b73.jpg

  Az Adaptív sebességtartó automatikával összefügg a Vészfékezési rendszer, amely aktiválja a fékeket, amikor az elöl haladó járművel való ütközés veszélye fenyeget, hogy elkerülje vagy minimalizálja a károkat. Ez a technológia a való világban számtalan életet mentett meg, és a legtöbb modern teherautóban megtalálható.

  Ezek a funkciók már egy ideje működnek, és visszajelzéseiteknek köszönhetően jó néhány belső változtatást hajtottunk végre. Terveink szerint a jövőben is folytatjuk ennek a funkciónak a finomhangolását.

  Egyedi városbemutatók (Utah és Idaho)

  Folytatva korábbi frissítésünket, amely egyedi városi bevezetőket vezetett be Colorado és Wyoming számára, most ezeket a jeleneteket kiterjesztettük az American Truck Simulator Utah és Idaho DLC-jére!

  Ezek akkor jelennek meg, amikor a játékos kiválaszt egy kezdő várost egy új profil létrehozásakor. Reméljük, hogy az új játékosok (vagy az új profilt indítók) élvezni fogják ezeket az új kiegészítéseket, bemutatva azt a területet, amelyet kezdésnek választottatok!

  Egyenetlen felület szimuláció

  Izgatottan várjuk, hogy bemutassuk az Egyenetlen felület szimulációt az 1.47-ben! Ezeket a kis egyenetlenségeketazért hozzuk létre, hogy az utaknak és egyéb terepnek megadjuk a tökéletlenség hangulatát. Bár előfordulhat, hogy nem látjátok ezeket, mégis képesek lesztek érezni ezeket a finom ütéseket, és bizonyos esetekben hallani is, ahogy vezetés közben befolyásolják a járművet.

  A jövőben még fejlesztjük majd a funkciót, de egyelőre osszátok meg velünk a véleményeteket!

  Karriertörténet UI újratervezés

  Ez a frissítés a karriertörténet UI felújítását tartalmazza! Azok számára, akik nem ismerik ezt a funkciót elmondjuk, hogy az ATS vagy az ETS2 főmenüjéből érhetik el. Megjeleníti a tapasztalatok előrehaladását és néhány statisztikai adatot.

  k05.thumb.jpg.2461036a0f1a9a8453586a3c2ccec889.jpg

  Ez az új átdolgozás sokkal részletesebb betekintést nyújt a statisztikákba és a korábbi szállításokba. A felhasználói felület most 4 részből áll, amelyek a következők: szállítások, felfedezés, vezetői tapasztalat és büntetések. Ezen részek mindegyike különböző statisztikákat jelenít meg, amelyek mélyebb áttekintést nyújtanak az eddig megtett utazásokról, beleértve az összes kézbesítést, a korábbi kézbesítési értékeléseket, hogy hány szállítás volt időben, térképfelfedezést, meglátogatott cégeket, teherautó adatokat és felfedezéseket.
  Beraktunk egy olyan részt is, amely megmutatja, milyen büntetéseket kaptatok az  elmúlt 2 hétben. Úgy éreztük, hogy az olyan apróságoknak, mint például a közlekedési tábláknak való ütközés vagy elalvás a volánnál, nem kell minden áron szerepelniük a felsorolásban.

  k06.thumb.jpg.4cf5b74a17ac09a18625fd826f9443c5.jpg

  Újraterveztük a szállítási naplót is, amely egyértelműen mutatja korábbi munkáitokat, a rakományt, a szállítás napját, a bevételt, az XP-ét, az eltöltött időt stb. Tisztában vagyunk vele, hogy ezek a statisztikák fontosak a sofőrök számára, hogy visszatekintsenek, különösen, ha egy VTC tagjai, ahol előfordulhat, hogy naplózni kell a korábbi munkákat.

  Nagyon reméljük, hogy tetszik ez az újratervezés, és reméljük, hogy a jövőben bővíteni tudjuk majd.

  Játékon belüli frissítési napló

  Mind az ATS-hez, mind az ETS2-höz hozzáadtunk egy új felhasználói felület funkciót, amely megmutatja a felhasználóknak egy-egy jelentős frissítés változásnaplóját, vagy bemutatja a DLC-kiadások jellemzőit.

  Ez egy felugró ablak formájában jelenik meg, amikor elindítod a játékot frissítés után, vagy játék közben a főmenüben, ha az úton töltött idő alatt frissítés történt. Továbbá hozzáférhettek a korábbi változásnaplók előzményeihez is, ha esetleg lemaradtatok volna, és megtalálhatjátok itt az összes hivatalos közösségi média linkünket.

  Reméljük, hogy ez segít abban, hogy tájékozottak maradjatok a legújabb változásokról és frissítésekről.

  Gazdasági újrakezdés teleport

  Amikor a játékos gazdasága visszaállítódott a játék betöltése közben, az volt az alap, hogy visszakerült a főhadiszállásra. Mostantól egy apró változtatást hajtottunk végre, amely lehetővé teszi, hogy a játékban bekövetkezett változás észlelése után ingyenes gyors utazást biztosítson bármely általad választott szervizhez. Reméljük, hogy ez a funkció segít gyorsan és egyszerűen folytatni utazást!

  k07.thumb.jpg.7ab9282a4ca3ddca62b9a1b715f3f22c.jpg

  Változási napló

  Térkép

       Környezeti hangok
       Trivision hirdetőtáblák

  Járművek

       Saját tulajdonú gázszállító tartályok
       Adaptív sebességtartó automatika és vészfékező rendszer

  Kenworth W900

       Bizonyos motortípusokhoz  DEF-mentes üzemanyagtartály-opciók visszaállítva     
       (150, 220 és 300 gal)
       Visszaállítva a Cruise Control sebességkijelző a műszerfalon

  Játékmenet

       Egyedi városi bevezetők Utah és Idaho számára
       Hangirány szűrő
       Teljesítményjavítások (éjszaka, rossz időjárás, sűrű forgalom)
       Egyenetlen felület szimulációja

  UI

       Karriertörténet UI újratervezés
       Játékon belüli frissítési napló
       Gazdasági újrakezdés teleport

   Share


  User Feedback

  Recommended Comments

  There are no comments to display.


 • Member Statistics

  • Total Members
   4,466
  • Most Online
   28

  Newest Member
  Ádám937
  Joined
 • Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.

  Lounge

  Lounge

   You don't have permission to chat.
   ×
   ×
   • Create New...