↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK Washingtoni tájképek

csjoco 2019 Ápr 14

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  484
  Kedvelik:
  1,524
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Washingtoni tájképek

  Ha már volt lehetőségetek ellátogatni Washington államba, akkor észrevehettétek, hogy szinte bármerre mentek, mindenhol zöldet láttok, még a városokban is. Talán nem véletlenül hívják "Örökzöld államnak", és az állam hivatalos állata is egy rovar: a Green darner szitakötő.

  001.jpg 002.jpg
  003.jpg 004.jpg

  Csapatunk nagy figyelmet fordított rá, hogy ezeket a a tájakat és erdőket minél élethűbben adjuk vissza a játékban, és ezt mutatjuk most meg ebben a bejegyzésben.

  005.jpg 006.jpg

  A Hemlock fenyőtől a lucfenyőig sokféle fafajta megtalálható Washington államban. Igazából akkora mennyiségről beszélünk, hogy a Rock Paper Shotgun főszerkesztője, Alec Meer hússzor említette ezt a nemrégiben megjelent cikkükben, amely a következő térképbővítésünkbe adott közelebbi betekintést.

  007.jpg 008.jpg

  Az erdőkön kívül a kilátás is mély benyomást kelthet. Az új látóhatár-modellekkel biztosak vagyunk benne, hogy az eddigieknél többen fognak képeket készíteni az útjaik során.

  009.jpg 010.jpg

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2019/04/washington-landscapes.html
  fordította: hattorihanzo

Az oldal megosztása