↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 Vive la France! DLC : Ibériai kapcsolat

csjoco 2021 Jan 16

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  557
  Kedvelik:
  1,975
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Vive la France! DLC : Ibériai kapcsolat

  Az ETS2-höz érkező következő térképbővítés - Ibéria - biztos sok játékosnak okoz majd kellemes perceket, amikor először indulnak el a félszigetre. Mivel Franciaország egyfajta kaput képez Európa többi része és Spanyolország illetve Portugália között, csapatunk 2 új francia területen dolgozik, amelyek majd a Vive la France! DLC ingyenes frissítései lesznek a jövőben.

  02a.jpg

  Az első terület Bayonne városa, mely Franciaország délnyugati részén található, és francia Baszkföld központja. Fontos csomópont, mivel a határhoz közel fekszik. A városban lesznek majd telephelyek, ahová és ahonnan árut lehet majd szállítani.

  04.jpg 03b.jpg
  01.jpg

  A második terület Lacq lesz, amely a Pau-i kerületben található. Többnyire csak áthajtanak a falun, de van itt egy nagy ipari komplexum, amelyet a világ egyik legnagyobb gázmezőjének felfedezése után hoztak létre. Manapság Lacq Franciaország legnagyobb gázfinomítójának ad otthont és a világ egyik legnagyobb kén előállítója és exportőre.

  10a.jpg 08.jpg
  06.jpg 07.jpg
  09.jpg

  Mindkét területen plusz két új kereszteződés Toulouse-ban és Bordeaux-ban. Mind ingyenes frissítéssel érkezik majd, ha megjelenik az Ibéria DLC. A képek még csak munkafázisban lévőek, mind a fejlesztés, mind az új fényrendszer terén.

  11.jpg 13.jpg
  12.jpg

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2021/01/vive-la-france-dlc-iberia-connections.html

  Mellékletek:

Az oldal megosztása