↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

Oldallal kapcsolatos kérdések, megjegyzések

Daisy Lonestar 2017 Okt 15

 1. Lenon

  Lenon Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Márc 1
  Hozzászólások:
  3
  Kedvelik:
  0
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  1
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Hali!

  Akkor hagyom egyelőre azt az oldalt, csak hogy pontos lakcímet is meg kellett adni, különben nem fogadja el a regisztrációt utca házszám?? Minek? Na mindegy, egyelőre nem regisztrálok szerintem oda. A biztonsági beállításaim meg szerintem normálisak, bár lehet hogy inkább biztonságosabbra van állítva... Minden esetre 3 féle veldal szokott lenni, az ami olyan mint ez a fórum, ahol nem ír semmit, van ahol kiírja, hogy ez tuti biztonságos, és valahol azt jelzi, hogy nem biztonságos, bár az igen ritka. Fent említett oldalnál valami szúrja a szemét. nem vagyok zseni programozó hekker vagy rendszergazda, szóval nem tudom mi lehet.

  Köszi a választ.
 2. Lecso

  Lecso Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  Szia Leon .

  Mint ahogy BMW is irta igen hozzank tartozik. Lakcimet azert ker mert olyan webshopot szerettunk volna kialakitani amihez kell az esetleges vasarlashoz.
  De nezdd meg ezt : http://hm.restacar.hu/index.php ez lesz a Hungary Map hivatalos oldala. itt lehet akar chatben segitseget kerni. vagy forumot nyitni esetleges hibak megoldasara amit Te sajat magad nyitod es zarod le .

  Remelem tudtam segiteni .
  Lenon kedveli.

Az oldal megosztása