↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 Németország újratöltve

csjoco 2018 Máj 23

 1. Solt

  Solt Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  43
  Kedvelik:
  49
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Egy részletes és kidolgozott Németország 1:1 vagy 1:2 aránnyal OMSI fizikával szerintem kenterbeverné a jelenlegi elnagyolt ETS-t... a Hungary map “szimplán” részletes, mégis milyen népszerű. Gondold el, hogy milyen részletes lehetne a német rész ha azt erőforrást amit idáig beleöltek a játékba nem egy elnagyolt Európára fordítják, hanem egy részletes német térképre, amiből aztán idővel lehet egész Európa. Inkább furikáznék Dortmund és München között saját póttal, részletesebb fizikával akár hóban, koszosan, több FPS-l mint a jelenlegi térképen, amin szinte nulla a kihívás vezetés szempontjából. Persze ezen nem fogunk összeveszni, ízlések és pofonok... ;)

  Számomra igazából az lenne a lényeg, hogy a fizetős tartalmak mellett nagyobb arányban jöjjenek a fejlesztések is és ne akarják azt a látszatot kelteni, hogy egy ekkora csapattal ez a tempó normális, mert nem az. :)
  Sándor Tibi kedveli.
 2. Gumikacsa

  Gumikacsa Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 31
  Hozzászólások:
  92
  Kedvelik:
  83
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  Közmunkás. Ja nem, oda sem feleltem meg.
  Hely:
  Karácsond
  Solt, most nagyon a szívemből szóltál.

  Az sok mindent elmond (és én nem is dicsekednék vele), hogy 30 ember 1 évig ült az olasz dlc-n.
  Sándor Tibi és Solt kedvelik.
 3. BmwMAN

  BmwMAN Adminisztrátor Személyzet Tagja ADMIN RestaCar™

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Máj 22
  Hozzászólások:
  148
  Kedvelik:
  150
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  43
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Orosháza
  Értelmezzük csak a mondatot:
  ,,Összehasonlításképpen, jelenleg éppen 30 ember egyévnyi munkáját pumpáljuk a Balti-tengeren túl DLC-be..."

  A megélhetési stúdiókról meg annyit, hogy egyik sem dobálja ingyen a játékait. Vagy van itt valaki aki ingyen dolgozik?

  ,,Egy részletes és kidolgozott Németország 1:1 vagy 1:2 aránnyal OMSI fizikával szerintem kenterbeverné a jelenlegi elnagyolt ETS-t"

  Egy ilyen játék a kutyát sem érdekelne! Az OMSI-t meg ne hasonlítsuk egy kamion szimhez.

  A további pocskondiázó és értetlen hozzászólások után zárom a topikot, mert így nincs értelme.
  Van akinek semmi nem jó amit csinálnak... Ki kell menni focizni! :D
 4. Solt

  Solt Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  43
  Kedvelik:
  49
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Értelmezzük... sőt, mondok inkább jobbat! Gondoljunk bele, hogy 30 Frank007 vagy Frank007 30 év alatt mire jutott volna 1 évnyi főállású munka mellett a rendelkezésükre álló segédprogramokkal. Szerintem már valahol a Volga partján járna ennyi idő alatt... De ismétlem, nekem nem az a bajom, hogy 30-n dolgoznak rajta és lassúak, hanem azzal, hogy a 30 térképkészítő mellett nem dolgozik 10 programozó a fizikán, grafikai újításokon és az optimalizáláson. Hogy miért, mert a programozó fizetése horror, az általa előállított frissítéseket meg nem lehet pénzért eladni.

  "A megélhetési stúdiókról meg annyit, hogy egyik sem dobálja ingyen a játékait. Vagy van itt valaki aki ingyen dolgozik?"

  Ki kérte, hogy bárki is ingyen dolgozzon? Szerintem senki, de én 100%, hogy nem. Még mindig csak annyit szeretnék, hogy a rendelkezésükre álló erőforrásokat jobban osszák el, és a fizetős tartalmak gyártása mellett több jusson a fentebb említett dolgokra is. Ha igazán szeretnék is a kamionozást és szívből csinálnák amit csinálnak, akkor erről most nem kéne beszélgessünk. Megélhetési stúdió az, amelyik azért csinál valamit mert észrevett egy piaci rést és nem azért, mert szerelmes az adott témába. Amióta ilyen nagyra nőttek, azóta lassult le az érdemi fejlődés és ömlenek a fizetős tartalmak... nyilván azért, mert a szívükön viselik ezt az egész témakört. Elég ránézni a tükrökre és máris vágja az ember, hogy aki ezt így kiadta a keze közül az vagy nem ült még kamionban vagy szimplán nem érdekli amit csinál. Az OMSI-ben amikor beülsz a buszba és elindulsz vele, ott minden a helyén van, fülig ér annak a szája aki valaha vezetett is buszt. Ennyit a megélhetési stúdiókról...

  "Egy ilyen játék a kutyát sem érdekelne! Az OMSI-t meg ne hasonlítsuk egy kamion szimhez."

  Nyilván senkit nem érdekelne egy részletes Németország térkép, úgy mint ahogy a részletes magyar térkép sem érdekel senkit. Végül is igazad van, sokkal jobb egy elnagyolt térképen 15 perc alatt átérni Münchenből Milánóba sablon utakon, mint valós időben valós távokat megtenni egy normálisan kidolgozott térképen. Csak remélni tudom, hogy ezt nem gondolod komolyan.

  Az OMSI-t meg miért ne hasonlítsuk az ETS-hez? Azért mert a legvalósághűbb vezetési élményt adja? Azért mert úgy ahogy egy szimulátorban illene, él minden a műszerfalon? Vagy mi a baj vele? Esetleg az, hogy dolgoznak vagy 10-n (de lehet, hogy sokat mondok) rajta és mégis valósághűbb? Én kiegyeznék vele, ha az ETS alatt olyan fizika lenne mint az OMSI alatt...


  A további pocskondiázó és értetlen hozzászólások után zárom a topikot, mert így nincs értelme.
  Van akinek semmi nem jó amit csinálnak... Ki kell menni focizni! :D


  Hol olvastál pocskondiázást? Ki mondta, hogy semmi nem jó amit csinálnak? Miből következnek ezek a szélsőséges megállapítások? Ezek után ki az értetlen? Az akinek negatív véleménye is van, vagy az akit zavar a negatív vélemény? Én anno azért menekültem el az SG-s topikból mert átment óvodába... ha ez a fórum is átmegy abba, hogy kizárólag ömlengeni lehet és isteníteni őket akkor nem kell zárni mert megyek magamtól. Ahol az építő kritika nem fér el, ott a vég csak idő kérdése. Amennyiben abból amiket eddig leírtam neked annyi ment át, hogy "pocskondiázás" és "semmi nem jó amit csinálnak", akkor tényleg nincs értelme folytatni. Viszont ha így van, nem biztos, hogy a moderátori jog jó helyen van. Bízom benne, hogy csak én értettem félre valamit...
  Módosítva: 2018 Máj 24
 5. Tekergőtrans

  Tekergőtrans Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Nov 1
  Hozzászólások:
  58
  Kedvelik:
  75
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Nord-Balaton
  Nem igen értem az itt kibontakozó vitát annak ismeretében, hogy a ProMods szinte az egész német területet felújította már ( Stuttgart a 2.30.ban lesz) nem is akármilyen színvonalon. Kíváncsi leszek,mondjuk München, Frankfurt, a Rajna-vidék SCS-féle felújítása megüti-e majd a régen kész ProMods átalakításokat...Annak azért ettől függetlenül örüljünk, hogy az SCS ha lassan is, de csak meghallja a játékosok kritikáit.Engem sokkal jobban bánt a magyarországi rész, és sajnos sehogy sem tudom a ,,munkájukat" jóindulatúnak látni,amely pénzért DLC-ben lett elérhető . Ki merem jelenteni, hogy ez a terület az ETS2 legigénytelenebbül kivitelezett része.Tudom, hogy vannak a játéknak korlátai, de azért alapvető topográfiai hibákat a Google Earth korában már ne kövessen el egy ilyen cég! Nyilván Frank mappájához vagyunk szokva , amely azért bizonyíték arra, hogy az SCS-nek is lett volna lehetősége gondosabban megcsinálni természetesen más léptékben és egész országra vonatkozóan.
  Módosítva: 2018 Máj 24
 6. Tekergőtrans

  Tekergőtrans Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Nov 1
  Hozzászólások:
  58
  Kedvelik:
  75
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Nord-Balaton
  Solt, én is ,,Omsizok", mind a két verzióval megjelenésük óta, egy-egy Hamburg, Wien DLC-vel is rendelkezem. Sok igazság van abban, amit írsz, tényleg igényes a járművek kidolgozottsága, ugyanez a környezetről korántsem mondható el.Ami viszont kifejezetten idegesítő, hogy immár 3 különböző konfiguráción kipróbálva, jelenleg egy felső kategóriás gépnek mondhatón is rendkívül bizonytalan az OMSI működése gyakori érthetetlen lefagyásokkal, betöltési problémákkal, amelyekkel az SCS termékeinél nagyon-nagyon ritkán találkozok.Bizony előfordul, hogy Omsi után ( ahogy munka után is;)) az ETS2-höz ülök ,,lenyugodni".
 7. Solt

  Solt Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  43
  Kedvelik:
  49
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Én az OMSI-t kizárólag a fizikája, a vezetési élménye, a buszok kidolgozottsága és a belső működése miatt hoztam szóba. Amikor először kipróbáltam szinte nem akartam elhinni, hogy így visszatudták adni az érzést. És akkor még az ilyen elhúzom az ablakot, lefújatom a párát, lehúzom a napellenzőt dolgokat még szóba sem hoztam! :) Ezzel viszont itt is a vége, mert minden más bőven hagy kívánni valót maga után...

  Az tény, hogy stabilitásra az ETS2 nagyon rendben van és a végleges verziókban a bugok is ritkák, szóval ezen a téren jár a piros pont nekik. :)
  Meggyi, Ubi és Sándor Tibi kedvelik.
 8. searching for

  searching for Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  Az epito kritika elfer termeszetesen es megertjuk megertem ezzel semmi baj. De el ne feledd NEM A RESTACAR az SCS . itt megkapod a hireket lehet rola beszelni minden nincs ezzel baj. De ennyi ev utan csak a NEGATIV kritikat tudjatok minden egyes frissitesenl leirni sokakban felmerul a kerdes : Minek ezt csinalani tovabb csinalni???
  Szoval lehet kritikat irni mi is TS-en sokat beszelunk a belso tesztrol es az SCS frissitesekrol es azokrol amit itt olvasok olvasunk. Sokan nagyon ertenek hozza irni szajkaratezni tudnak lehet folytatni. Lehet nem sokaig.

  Lecso voltam :D Pa puszi pa .
 9. BmwMAN

  BmwMAN Adminisztrátor Személyzet Tagja ADMIN RestaCar™

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Máj 22
  Hozzászólások:
  148
  Kedvelik:
  150
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  43
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Orosháza
  Arról, hogy ki az értetlen inkább ne nyissunk vitát. Kit zavar a negatív kritika? Engem nem, elhiheted, ellenben Veled, aki az összes mondatomon lovagol és félreérti.
  Ki mondta, hogy semmi nem jó amit csinálnak? Miből következnek ezek a szélsőséges megállapítások?
  Az eddigi hozzászólásaidból csak ez jön le és nem csak nekem!
  Elfér az építő kritika, de ne feledd, ez a RestaCar és nem az SCS Blog!
  A moderátori jogról, ami amúgy Admin jog nem Én, hanem a vezetőség döntött. Az oldal indulása óta segítem a közösséget, segítek ha tudok, modolásban, mindenben!
  Ne ítélkezz mielőtt nem ismersz valakit!

  Azt se feledjük, hogy az SCS nem 1, hanem 2 játékot tart karban és csinálják hozzá a tartalmakat. Azt is elárulom, hogy minden frissítéssel javítanak a grafikus motoron is.
  Bár ezt nyílván tudod, mert annyira tisztában vagy mindennel...
  Franket meg kár volt belekeverned, főleg, hogy nem vagy tisztában a dolgokkal.

  Szóval, hogy megérts és tisztázzuk újra elmondom!

  Ez nem az SCS Blog! Lehet írni véleményt, negatív kritikát, de ezzel Mi itt nem sok mindent tudunk kezdeni. Mi csak lefordítjuk és publikáljuk a híreket.
  De mivel sokaknak, köztük Neked is csak a negatív dolgok jutnak eszedbe és itt háborogsz miattuk, kár csinálni az egészet.
  Az OMSI-ról meg annyit, hogy vannak benne jó dolgok, de alapjaiban véve egy bugos szar. Ez az Én negatív kritikám. Viszont Én nem hasonlítgatom az ETS 2-höz mert semmi értelme. Minthogy annak sem, hogy 1:2 aránnyal valaki pályát építsen, mert akkor a 3 év sem lenne elég.

  Részemről befejeztem, úgy is belekötsz ebbe is...
  Büki Béla és endy papp kedvelik.
 10. Solt

  Solt Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  43
  Kedvelik:
  49
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Komolyan nem bántó szándék vezérel, de ez most megint mi? :) Mintha nem ugyanazt a nyelvet beszélnénk... egyszerűen nem megy a fejembe, hogy mi olyan bonyolult abban amiket leírok, és hogy azokat miképpen tudjátok ennyire félreértelmezni, félremagyarázni. Most olyanokba nem megyek bele, hogy "minden verziófrissítésnél új grafikai motort kap" (és mindezt nagybetűvel kihangsúlyozva :(), de hogy annyi ne menjen át, hogy az OMSI miképpen hasonlítható az ETS-hez és ezt azzal indokoljátok, hogy az busz ez meg kamion és más a fizikája... csak pislogok. Mondjuk jobban végig gondolva tényleg más... annak van, ennek szinte nincs. Hátha ez a végletekben gondolkodás jobban átmegy.

  A tükörhöz meg csak annyit, hogy ülj bele egy kamionba aztán hasonlítsd össze azt amit itt látsz és azt amit ott...

  Részemről én befejeztem, ebből nekem így ebben a formában bőven sok(k) volt.
 11. Solt

  Solt Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  43
  Kedvelik:
  49
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Nem kívánom én sem tovább ragozni ezt, mert egyszerűen nem értitek, vagy nem akarjátok megérteni amit írok. (Tisztelet és köszönet a kivételeknek) Bárhogy is van, erre nekem sem időm, sem türelmem nincs, szóval nem rontom tovább itt a levegőt, nyugisabb lesz nélkülem Uraim! További sok sikert nektek és ezt minden irónia nélkül értem!

  Nem találtam törlési lehetőséget, ezért itt kérlek meg rá, hogy töröld a regisztrációmat! Köszönöm!
  Sándor Tibi kedveli.
 12. searching for

  searching for Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  En kerek elnezest hogy nem tudom ertlemezni mit szeretnel mondani . Majd szolok holnap Pavelnek csinaljon egy Etsomsi3 kamionbusz szimulatort es vegye fel veled a kapcsolatot :D

  Elnezest megegyszer Hulye vagyok sokat beszelek idegen nyelven :D
  Last edited by a moderator: 2018 Máj 24
  DeXterGamer kedveli.
 13. Sándor Tibi

  Sándor Tibi Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 26
  Hozzászólások:
  69
  Kedvelik:
  72
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  Raktári technikus
  Hely:
  Budapest
  Nos, úgyis mindegy már. Én Solttal értek egyet végig, írhatunk az SCS fórumba, letojják, sőt ha nem tetszik, törlik is. A normális hangvételűt is. Az meg, hogy itt előadtátok a nagy búcsút ti ketten pár napja és utána kommentelgettek, meg topikot zártok, meg megsértődtök, több, mint vicces, bocs, de nem lehet komolyan venni ezután titeket...
  tomimi és Prityu76 kedvelik.
 14. BmwMAN

  BmwMAN Adminisztrátor Személyzet Tagja ADMIN RestaCar™

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Máj 22
  Hozzászólások:
  148
  Kedvelik:
  150
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  43
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Orosháza
  Én úgy gondolom pihenj rá kicsit, mert nem szeretek senkit sem törölni. Attól, hogy most nem látod át a mondandónkat, még nem kell törlést kérni. Leírtuk, hogy mi miért van, lehet. Azért mert nem fogadod el még nem töröllek.

  Viszont elfelejtettem valamit az előző gondolatmenetemből.
  Eszembe jutott még, hogy szerinted ki játszana 1:2 méretaránnyal? Szerintem nem nagyon szeretnének az emberek fél napig egy 500km -es fuvart vinni. Lehet reális de ez egy játék és nem a valóság. Ezt ne felejtsük el. Tudom, mert hivatásos voltam majd l 1millió km-el a hátam mögött. A játékban ez nem hiányzik.
  Minden jót.
  endy papp kedveli.
 15. searching for

  searching for Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  Tibi kerlek ne Te mar regota itt vagy eleg regota Te tudhatod korubelul mi a palya itt ott amott. Van gumilampa :D Tema off :D
  Sándor Tibi kedveli.
 16. searching for

  searching for Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
 17. BmwMAN

  BmwMAN Adminisztrátor Személyzet Tagja ADMIN RestaCar™

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Máj 22
  Hozzászólások:
  148
  Kedvelik:
  150
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  43
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Orosháza
  Tibi, nem előadtuk a nagy búcsút csak úgy döntöttün elég volt ennyi. Az, hogy közben meggondoltam magam és ezalatt a kis ideig jelen vagyok az Boxerrel a mi dolgunk. Nem trollkodni jöttünk vissza csak csendben figyeltünk. Az meg, hogy lezárok egy topikot mert már semmi köze a témához csak a játékot szapulja az szívem joga az elmúlt 6 év után. Arról meg nem tudok, hogy megsértődtem volna, csak meguntuk már hogy minden hírnél megy a fikázás.
  Módosítva: 2018 Máj 25
 18. Sándor Tibi

  Sándor Tibi Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 26
  Hozzászólások:
  69
  Kedvelik:
  72
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  Raktári technikus
  Hely:
  Budapest
  Behányok rajtatok, komolyan mondom :D Spoilereztél is egy kicsit most BMW, de nem kavarom fel a port, pont azért, mert tisztellek titeket az elvégzett munkáért. De értsétek meg, kívülről ez jön le, sértődés, félrevezetés... Sehol sem olvastam, hogy meggondoltad magad, most is csak a harmadik hsz-ed után figyeltem fel, hogy várjámá....BMW?? A sértődést arra írtam, amire te azt írod, "meguntuk". Érthető, de Solt, Gumikacsa leírta, k****a lassúak ezért a pénzért az SCS fiúk. Az idióta festéseken kívül nekem is megvan az összes fizetős DLC (pont ma néztem, mert összegyűlt egy pár ezer forintocskám, amit erre teszek el, gondoltam megveszem, ha valami értelmes esetleg kimaradt), mert ahogy Boxer, Lecsó, JB, Vajo és te is leírtad, ezzel támogatjuk őket a leghatékonyabban. Akarjuk a jót ott is, itt is (HunMap), fizetünk is, ha kell. Frank egyedül van(térkép), ezek több százan, a munka minősége meg, háááát.... az én véleményem az, hogy a nehézségek ellenére kezet csókolhatnának itt Indinek és Frank-nek, illetve a HunMap készítéséhez, teszteléséhez hozzájáruló embereknek.
  Meggyi, Büki Béla és BmwMAN kedvelik.
 19. Marko76

  Marko76 Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  214
  Kedvelik:
  90
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  28
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Kalocsa
  Háát srácok... Nem vagyok pszichológus, de szerintem ezt a hatalmas idegfeszültséget egy bizonyos map frissítésének a hiánya okozza. De lehet, hogy csak magamból indulok ki.

  Szép napot, nem akarok balhézni.:)
 20. BmwMAN

  BmwMAN Adminisztrátor Személyzet Tagja ADMIN RestaCar™

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2018 Máj 22
  Hozzászólások:
  148
  Kedvelik:
  150
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  43
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Orosháza
  Na kérem szépen!
  Ezen írásom mindenkinek szól és nem azért írom, hogy megsértődjünk!
  Csak próbálom elmagyarázni a dolgokat egyeseknek.

  Én maximálisan megértem, hogy sokaknak (köztünk Nekem is) nem tetszik, hogy lassan haladnak a játékkal! De mit is várunk egy olyan játéktól ami lassan 6 éves?
  De nézzük csak, hogy ez a csúnya, gonosz SCS mit is csinált, miközben a tökeit vakarászta!
  A tavalyi évben kiadták tökvakarás mellett:

  ETS2
  • Olasz DLC
  • Új Scania Next-Gen
  • Special Transport
  • DAF tuning pck
  • Heavy Cargo pack
  • Számtalan frissítés a játékhoz és motorjához!
  ATS
  • New Mexico
  • Heavy Cargo pack
  Ezek mind a tavalyi évben jöttek. Mégis mi kell még? Toronyóra láncostól???
  Bejelentenek egy hírt, miszerint újradolgozzák a régi területeket és a legputribbal kezdik, azaz Németországgal! Örülünk nem, hiszen nem ezért sírt mindenki szája?
  De nem. Nem-nem!
  Mert egyből jönnek a kedves kommentek, hogy ,,Miazhogy 3 év mire készen lesznek meg nemleszsemmiváltozás mert láttam 4 képet róla, Az OMSi ezerszerjobb (pedig kurvára nem az SCS csinálja), de jobb a fizikája (igaz, hogy az egyik busz a másik meg kamion de mindegy, akkor a C&C-nek is más a fizikája!) Miért 30 ember csinálja egy évig, nem 1 ember 30 évig mert Frank is akkorra lesz kész (amúgy ebbe sokan belezavarodtak ám...Közben külön csapat csinálja a felújítást)!
  Miért nem 1:2 méretaránnyal dolgoznak mert egy németországnyiterület sokkaljobblenne! (biztosan megélne újabb 6 évet! :D )

  Kérdés. Ezeket honnan veszitek?? Honnan tudjátok, hogy mennyi idő alatt lesznek kész? Honnan tudjátok hányan dolgoznak a csapatban? Honnan ismeritek a stúdió anyagi forrásait (lásd megélhetési szójáték fentebb), marketing stratégiáját, Licenszekkel való üzleti terveit? Honnan tudjátok, hogy mi miért olyan lassan készül, adják ki?

  Lehetne estig sorolni a kérdéseket, de ezekre csak az SCS csapata tudna válaszolni. Miért nem ott megy a háborgás? Ja, hogy nem reagálnak rá? Meg tudom érteni Őket!
  Nekem is (és szerintem beszélhetek a STAFF nevében) egyre kevesebb energiám és kedvem van ugyan azt elmondani százszor. Nincs már kedvem ugyan azokat a köpködő kommenteket olvasni minden egyes hír alatt! Mert mindig ez megy!! Nem kell szeretni az SCS-t! Nem kell benyalni nekik a meleg sz**ig! Csak próbáljuk megérteni, hogy Ők is pénzből élnek és egy kurvára régi játékot istápolnak még mindig, miattatok!!!
  Az a legnagyobb baj, hogy vannak itt olyanok akiknek még a szar is ízetlen! ...(kinek nem inge...)
  Mindenkinek joga van a vélemény nyilvánításhoz, pozitív, negatív kritikához, amivel semmi baj nincs! De a folyamatos fikázást már unom, unjuk. Sok pénzedbe van a játék? Nekem és másnak is, mégsem szapuljuk. Senki nem tartott pisztolyt a fejetekhez, hogy fizessetek a tartalmakért! Mindenki szabad akaratából veszi meg a kiegészítőket, támogatja a készítőket.


  Szóval élek a jogommal és lezárom a topikot, mert sem a magyarázkodásokra, sem a fröcsögésekre nem vagyok kíváncsi!
  Ja! Egy darabig új cikkeket, híreket sem szeretnék kirakatni az oldalra, mert ott is ez menne!
  Jólét!
  Módosítva: 2018 Máj 25

Az oldal megosztása