↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 Kisvárosok, nagyvárosok

csjoco 2018 Nov 6

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  424
  Kedvelik:
  1,197
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Kisvárosok, nagyvárosok

  A Balti-tengert körülvevő országokban sok-sok gyönyörű tengerpart, erdő és hegy található. Sokféle élőlény is otthonának mondhatja ezeket a helyeket, mint pl. bálnák, szarvasok, farkasok, de nem csak ezek az élőlények népesítik be a környező országokat. A Balti-tenger körül több, mint 85 millió ember éli mindennapjait, akik különböző háttérrel, kultúrával és hovatartozással rendelkeznek. Ebben a bejegyzésben a nagy- és kisvárosokra, falukra összpontosítunk majd.

  [​IMG]

  Sok teljesen új bejárható város lesz majd a Balti-tengeren túl DLC-ben. Választhattok, hogy egy nagy és nyüzsgő metropoliszba, vagy inkább egy csendes faluba mennétek. Mindegyiket a nulláról hoztuk létre, ismert helyekkel, történelmi emlékművekkel és még sok mással! Reméljük, hogy a határ átlépése után lassítotok majd és alaposan körülnéztek majd. Láttuk és hallottuk, hogy a közösség nagyon várja ezt a bővítést, így külön öröm számunkra ezen képek közzététele.

  [​IMG]
  [​IMG]
  004.jpg 005.jpg
  006.jpg 007.jpg
  008.jpg 009.jpg
  010.jpg 011.jpg
  012.jpg 013.jpg

  hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2018/11/towns-and-cities.html
  fordította: hattorihanzo

Az oldal megosztása