↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK Indul a Big Sur-hadművelet

csjoco 2018 Júni 27

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  447
  Kedvelik:
  1,291
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Indul a Big Sur-hadművelet!

  Egy kimondottan az ATS számára készült WoTr eseményt hoztunk nektek. A legutóbbi, FIA ETRC2018-al kapcsolatos "Start Your Engines" esemény nagy visszhangot váltott ki a játékosok körében. Boldogok vagyunk, hogy annyian részt vettetek benne, úgyhogy nagy elvárásaink vannak az első - megosztott célú - közösségi eseménnyel kapcsolatban is.

  blog_banner_Big_Sur.jpg

  Talán sokan hallottatok a Big Sur-i földcsuszamlásról. Ez még 2017 májusában történt, és járhatatlanná tette a Camel-San Simeon főutat ( amely a kaliforniai 1-es számú állami út része ). És bár a Caltrans emberei magáncégekkel karöltve azóta is heti hét napot dolgoznak, hogy újra járhatóvá tegyék az utat, még mindig van számunkra is tennivaló. Segítsünk nekik és gyorsítsunk a munkán! Végülis 2 millió köblábnyi szemétről, szikláról, homokról és sárról beszélünk.

  big_sur_location.jpg big_sur_jobs.jpg

  Készen álltok a Big Sur-műveletben való részvételre? Biztosak lehettek benne, hogy a teljesítés keltette jó érzésen kívül lesz még néhány egyedi jutalom is mindenki számára, aki részt vesz ebben a küldetásben. Akkor most nézzük a szabályokat és a jutalmakat:

  Szabályok:

  Szállíts le 15 szállítmánnyi anyagot vagy felszerelést a Big Sur-i földcsuszaláshoz vagy -tól a kaliforniai 1-es számú állami úton, hogy te is kivedd a részed a festői tengerparti út újra járhatóvá tételéből.
  Viszont ez egy közösségi feladat is: a Big Sur-művelet sikeres teljesítéséhez a teljes ATS közösségnek legalább 500 000 fuvart kell teljesítenie. Ezt a World of Truck főoldalán tudod nyomon követni.

  Ha a személyes kvótát túl is teljesíted, minden egyes fuvar beleszámítódik a közösségi feladatba.

  ats_hq_5b31d076_10.jpg

  Jutalmak:

  Ha teljesíted a saját 15 fuvarodat, egy csinos "plüss markológép" kabindísz, valamint egy klassz "Juggernaut" festés lesz a jutalmad.

  Ha a közösségi feladat is teljesül, akkor mindenki kap egy "Big Sur-művelet" festést. Mindazonáltal, ahhoz, hogy megkapd a közösségi díjat, legalább 5 fuvart kell teljesítened.

  ats_20180625_101723_00.jpg ats_20180625_101832_00.jpg
  ats_20180625_101521_00.gif

  Készen álltok? Itt az idő, hogy felhúzzátok a munkásnacit, és bevágódjatok a kabinba. Találkozunk a Big Sur-i földcsuszamlásnál.

  Ez egy közösségi esemény, és reméljük, hogy a világ különböző rajongói közösségei érzik, hogy ők is a közös erőfeszítés részei. Szívesen látjuk majd az eseményről készült képeiteket a közösségi médiákban. Ismét társultunk a Truckers.FM-el, hogy a hosszú utak alatt szórakoztassanak minket, és készültek néhány ajándékkal is, ha bizonyos pontokat elér a WoTr főoldalán a teljesítménymutató. Ne felejtsétek el a képeket a #OperationBigSur taggel ellátni, és értesíteni az @scssoftware-t és a @TruckersFM-et.

  hivatalos link: http://blog.scssoft.com/2018/06/operation-big-sur-starting.html
  fordította: hattorihanzo


  Cse, Meggyi, Asuska és 4 további tag kedveli.
 2. Potyka

  Potyka Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 23
  Hozzászólások:
  29
  Kedvelik:
  9
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  3
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Érd
  Sziasztok.Hogy van ez? Ha pl. leviszek egy fuvart xy városba... az addig oké.S ha onnan viszek vissza azt is számolni fogja a WTR?
 3. GreznerF

  GreznerF Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 19
  Hozzászólások:
  469
  Kedvelik:
  255
  Nemtetszések:
  4
  Eredmények:
  63
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  informatikus, tanár
  Hely:
  Taksony
  Igen.
  Potyka kedveli.

Az oldal megosztása