↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 Ibéria: Sziklák és növényzet

csjoco 2021 Febr 15

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  557
  Kedvelik:
  1,975
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Ibéria: Sziklák és növényzet

  A dél-keleti félsivatagos területektől a zöldellő erdőkig sokféle terület megtalálható az Ibériai-félszigeten. Spanyolország és Portugália klímájának legélethűbb megjelenítése végett szorosan együttműködtek a kijelölt csapataink.

  09.jpg

  Biztos tudjátok, hogy az Ibériai-félsziget nagy része sokkal szárazabb klímával rendelkezik, mint az kontinentális európai rész. Ennek legjobb reprezentálása érdekében grafikusaink új fű-, szikla- és sivatag-textúrákat terveztek.

  01b_2.jpg 14_1.jpg
  12_1.jpg 06_6.jpg


  Az új fa-modellek pl. a ciprusok, pálmák, fenyők, száraz cserjék, olívafák, narancsfák és paratölgyek, amelyek az egész félszigeten megtalálhatóak.

  11.jpg 02.jpg
  10.jpg

  De Ibéria nem csak sivatag és síkság. Néhányotoknak meglepetés lehet, hogy a félsziget igazából eléggé sziklás terület. Térképkészítő csapatunknak nagy előnyt jelentett a művészeti csapat által kidolgozott új szikla-textúra, amely segítségével egy görbe mentén is különböző sziklafelszíneket tudnak generálni, amely először ebben a DLC-ben lesz bemutatva.

  08b.jpg 01c_1.jpg
  04b.jpg

  Majd meglátjátok, hogy az Ibériai-félsziget nagyon is sokszínű. Ahogy a különböző USA-államokban, Spanyolországban és Portugáliában is különféle színű talajjal és sziklákkal találkozhatunk. Vörös, sárga, sőt néhol szürke, csapatunk mindent beleadott, hogy a legjobban visszaadják ennek a hatalmas félszigetnek a színeit.

  16_1.jpg 13.jpg
  05.jpg 15.jpg
  04a_3.jpg

  Térképkészítőink szorgalmasan dolgoznak a DLC-n, hogy elkezdődhessen a tesztelés, és amint ez megtörténik, többet tudunk majd mondani a megjelenés dátumáról is. Addig is figyeljétek közösségi médiáinkat az újabb információkért.

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2021/02/iberia-rocks-vegetation.html

  Mellékletek:

Az oldal megosztása