↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 MP. konvoj szervező

BmwMAN 2018 Febr 14

 1. BmwMAN

  BmwMAN Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  A cím magáért beszél.
 2. BmwMAN

  BmwMAN Vendég

  Blogbejegyzések:
  0
  1. Pasorz
  2. Sziasztok! A Magyar Virtuális Kamionos Klub (truckersmp hivatalos magyar klubja) konvojt szervez melyre vár minden céget,közösséget,egyéni sofőrt!Ezt a konvojta évente 3-szor szeretnénk megrendezni, így hagyományt teremteni belőle!Várunk mindenkit sok szerettettel! Az alábbi linken megtalálható minden információ:
   https://www.facebook.com/Magyar-Virtuális-Kamionos-Klub-2037476626530183/
   Kérem írja le chatre aki jönni szeretne, ugyanis egy létszámot meg kell adnunk a truckermp-nek!Köszönjük!
  Coleman88, pasorz és - Pityu - kedvelik.
 3. KDD

  KDD Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 23
  Hozzászólások:
  7
  Kedvelik:
  1
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  3
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  Suli
  Hely:
  Orosháza
  [​IMG]
  Az elmúlt évek eseményének sikere után a Drive For Life csapat visszatér, nagyobb, mint korábban, ezen az új eseményen! Minden évben kiválasztunk egy jótékonysági eszközt arra, hogy pénzt gyűjtsünk, és használjuk a közösség erejét és nagylelkűségét, hogy segítsünk a rászorulóknak. Idén választott jótékonyságunk a Teenage Cancer Trust. A rákkal szenvedő tinédzserek, valamint a beteg otthonába utazó ápolói szakellátást nyújtó szakembereket kínálnak, ha nem tudnak ellátogatni az ellátáshoz.


  Az esemény alapötlete:

  Bár az alábbiakban felsorolt események részeként sokkal részletesebben megyünk, szeretnék egy rövid áttekintést adni az eseményről. A rendezvény időpontjai április 7-8 délután 5 óra. Az esemény egy dedikált rendezvény szerveren kerül sor. A Dover kikötőjében és a környező városban egy Truckfest indul. A kamionokkal egy órán át fogunk várni, majd elindul az esemény 24 órás konvoj része. A rendezvény ideje alatt különböző tervezett megállásokat fogunk megtenni, és ösztönözni a felhasználókat, hogy adományozhassanak, így pénzt gyűjtsön a kiválasztott jótékonysági szervezetnek JustGiving oldalunkon keresztül: https://www.justgiving.com/fundraising/dfl2018

  A teherautó:

  A kamionok helye megváltozott. Alaposan frissítettük az elrendezést. Kérjük, tekintse meg az alábbi képen a legújabb elrendezést.
  http://prntscr.com/iw4z1y


  A fenti képen látható a kikötő és a Dover területének elrendezése. A tengeri kikötő lesz a konvoj hivatalos kiindulópontja, amelyről később fogok beszélni.

  A fenti tengeri kikötő mellett a város központjában lévő udvarokat is használjuk. A nyilvános parkoló az LKW udvarban lesz. A pótkocsi lerakó ebbe a területre az Euro Goodies lesz.


  Truckfest szabályok:

  Erősen ajánljuk, hogy ne hozzál pótot a truckfestre. Helyette helyettesítsen két mentést, egy pót nélküli, illetve egy pótos mentés.

  A publikus parkolóban lévő embereknek ugyanezt kell tenniük. Ha egy pótkocsit viszel, kérjük, használja a pótkocsi lerakót az Euro Goodies-ben vagy a kompon.

  Csak azok a személyek férhetnek hozzá, akik lefoglalták a parkolóhelyet. Ha egy VTC ( cég ) nem jelenik meg, akkor lehet, hogy áthelyezzük a parkolóhelyeket. A rendezvény ideje alatt nagyszámú emberre számíthatunk. Ez még rosszabb lesz, amikor mindannyian megpróbáljuk elhagyni. Ezért azt tervezzük, hogy megakadályozzunk bizonyos utakat, és hagyjuk hogy az emberek egyből induljanak el. Ez sok más eseményen történt így, és jól működött. Azt kérjük, hogy az események csapata engedélyt kapjon az utak lezásárása, de ez a kérés külön bejegyzéssel történik.


  A konvoj:

  A konvoj elhagyja a tengeri kikötőt, és követi az előre tervezett útvonalakat a térképen, ez összesen 24 órát vesz igénybe. Ezeket az útvonalakat a Convoy vezérlők felügyelik, akik a fentiekhez hasonlóan megkérik, hogy engedélyezzék számukra az utakat, hogy biztosítsák a konvoj megfelelő útját. Az útvonalakat a Facebook-on és a www.DriveForLife.online-on az esemény előtt teszik közzé. A rendezvény ideje alatt többször megállunk, hogy szünetet tartsunk, és hogy ösztönözzük a felhasználókat a JustGiving oldalunkon keresztül: https://www.justgiving.com/fundraising/dfl2018

Az oldal megosztása