↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK American Truck Simulator - Utah: Légy üdvözölve!

csjoco 2019 Okt 28

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  541
  Kedvelik:
  1,887
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  American Truck Simulator - Utah: Légy üdvözölve!

  A GPS-navigációk luxusa előtti időkben egy több államon keresztülvezető út megtervezése komoly kihívás volt. A nagy papírtérképeken betájolni a helyzetet és valamilyen tájékozódási pontot keresni, bizony sokszor megnehezítette a kamionosok életét. Azonban volt egyvalami, ami mindig tájékoztatta a sofőröket a hollétükről, az Üdvözlőtábla.

  A főleg az államok határán megtalálható jelzés biztos jele annak, hogy új területre érkezel. Mindegyik egyedi megjelenésű, gyakran híres látnivalókat vagy nemzeti parkokat ábrázol, az adott állam szlogenjével egyetemben.

  001.jpg 002.jpg

  Néhány amerikai államban viszont minden város határában megtalálhatóak. Különböző formákban és méretekben jelennek meg, a város jelmondatával és helyi látnivalókkal, pl. egyetemekkel vagy múzeumokkal a képeken.

  003.jpg 004.jpg
  005.jpg 006.jpg
  007.jpg 008.jpg

  Bármerre is járjatok, biztosak lehettek benne, hogy Utah táblái szívesen fogadnak benneteket és még sok millió utazót, akik évente elhaladnak mellettük.

  Ne szalasszátok el a lehetőséget, hogy meglátogassátok ezt a vadi új államot az ATS-ben, és vegyétek fel a Steam-kívánságlistátokra Utah-t.

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2019/10/utah-you-are-welcome.html
  fordította: hattorihanzo

  Mellékletek:

Az oldal megosztása