↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK American Truck Simulator - Utah : Kennecott-i rézbánya

csjoco 2019 Szept 9

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  541
  Kedvelik:
  1,887
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  American Truck Simulator - Utah : Kennecott-i rézbánya

  Utah nem csak a telepesekről és hittörténetéről, lélegzetelállító nemzeti parkjairól és síterepeiről ismert, de a turizmusa is jelentős - évi 23 millió látogatóval. Mégsem csak ez az állam egyetlen húzóágazata.

  001.jpg

  Utahban bőséggel találhatóak nyersanyagok is a hegyekben, amelyek komoly bányászati ipart hoztak létre. Az aranytól a szénig, az állam sokféle módon bányássza ezeket az értékes nyersanyagokat. Egy nyersanyag mégis kiemelkedik a többi közül.

  002.jpg
  003.jpg

  Az világ egyik legnagyobb, ember által létrehozott nyílt színi bányája a Kennecott rézbánya, amely egész évben üzemel és több, mint 20 millió tonna rézércet bányásztak már itt ki. A területe akkora, hogy az űrből is látni, és lenyűgöző látványt nyújt a mellette elhaladó autósoknak.

  004.jpg
  005.jpg
  006.jpg

  Az érkező Utah térképbővítésben a sofőrök részt vehetnek a bánya üzemeltetésében, felszerelés és erőforrások szállításával. Fokozott figyelemmel vezessetek majd ezen a helyen, hiszen az utak porosak, és mégiscsak egy működő bányában forgolódtok.

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2019/08/utah-kennecott-copper-mine.html
  fordította: hattorihanzo

Az oldal megosztása