↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

PATCH American Truck Simulator 1.31 Nyilt Béta

csjoco 2018 Ápr 15

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  447
  Kedvelik:
  1,291
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  American Truck Simulator 1.31 Nyilt Béta
  A mai napon elérhetővé tesszük az ATS 1.31-es frissítésének nyílt béta verzióját. Ezúttal néhány ismert problémával kezdünk, de készek vagyunk a visszajelzésekre és jelentésekre, amelyek segítenek a frissítést minél hamarabb végső formába hozni. Az ETS2 1.31-es nyílt bétája is már csak napok kérdése.

  blog_ats_1_31_open_beta.jpg

  Ez a frissítés sok újdonságot hoz játékaink számos területén. A teherautó realizmusra összpontosító szimulált pótkocsi kábeleket (különböző látási lehetőségekkel) és jobb tükörfunkciókat kínálnak. A teherautók valósághűségére összpontosító játékosaink számára ott a szimulált pótkocsi kábelek (különböző megjelenési lehetőségekkel) és a jobb tükörfunkciók. A CA120-as úton a Yosemite Nemzeti Parkba szállítókat figyelmeztetjük, hogy a nemzeti parkokban más előírások érvényesek a tehergépjárművekre. Végül pedig három új változatban elérhető új dömper-pótok is érkeznek.

  ats_open_beta_1_31_01.jpg

  Aztán ott vannak a kisebb változtatások is, az 1.31-es a játékosok kívánságlistáiról is tartalmaz néhány elemet. Új szűrőoptimalizátort vezetünk be a feladatok és a rakományok kereséséhez, illetve az irányítószámítógép adatainak nagyobb pontossága érdekében. Mint mindig, számos javítást is alkalmaztunk. Van még egy figyelemre méltó változás - mostantól kezdve, amikor újratöltitek vagy újraindítjátok a játékot, vagy ha a játékmenet új helyre állítja a járművét, a rögzítőfék mindig automatikusan BE állásba kerül, hogy a jármű soha ne kezdjen önmagától véletlenül mozogni.

  ats_open_beta_1_31_02.jpg

  Vannak bizonyos változtatások az eszközökben és mod kategóriában is. Jelenleg egy eléggé nagy technikai változtatás közepén vagyunk, ahogy térképtervezőink a textúrákat, az anyagokat és a növényzetet az útszakaszokra illesztik. Természetesen ez a modok készítőire is hatással lesz. Eddig a "bélyegek" koncepcióját alkalmaztuk előre megtervezett mintákkal a memória és a lemezterület megőrzése érdekében, de most elhagyjuk ezt a megközelítést, és hagyjuk, hogy a térképtervezők "felületet" fessenek "ecsettel". Ez nagyobb szabadságot és rugalmasságot eredményez a térképtervezéshez; hatékonyabbá teszi a munkát, ha egy térképtervezőnek egy adott terepfunkcióra van szüksége. Egyelőre azonban ez azt jelenti, hogy a térkép modokat újból meg kell tervezni, és újra kell menteni az új rendszerrel, így a dolgoknak le kell állniuk mindaddig, amíg mindenki felzárkózik. A térkép-importkód tisztításával a régi ( pre-4.38-as) formátumú térképek támogatását is elhagytuk, így a már nem karbantartott (legutóbb 2017 februárban mentett) modokat nem lehet betölteni a játék jelenlegi verziójába. Reméljük, hogy ez nem igazán lesz hátrány a jelenleg használatban lévő modoknál.

  Akárhogy is - élvezzétek az összes új kiegészítést, de kérjük, ne feledjétek: ez csak egy nyílt béta, nem egy stabil nyilvános verzió, így hibákat, instabilitást tapasztalhattok. Nyugodtan meg lehet várni a végleges kiadást. De ha segíteni szeretnétek minket abban, hogy gyorsabban elérjük azt az állapotot, akkor nagyra értékeljük az összes visszajelzést a fórumunkon és hibajelentéseket ebben a részben.

  FŐBB JELLEMZŐK:

  - A tehergépjármű és a pótkocsi (k) közötti erő / levegővezetékek
  - Javított tükörkép (fejpozíció-alapú FOV, megfelelően ívelt tükrök)
  - Új út a Yosemite parkba (CA-120)
  - Új pótkocsik (dömper-pótok)

  KISEBB VÁLTOZÁSOK:

  - A munka kiválasztási képernyőnek új szűrő- és rakománykeresési elemei vannak (később kerülnek hozzáadásra)
  - A parkolófék automatikusan be van kapcsolva a teherautó áthelyezése után (g_park_brake_init)
  - A képernyőkép elnevezésének formátuma mostantól a dátum és az idő alapján történik
  - Megnövelt pontosságú utazási adatok (műszerfal számítógépes kijelzője)
  - Javított nyomatékátalakító kapcsolás
  - Javított sérült, előre meghatározott teherautók a kereskedésekben és a gyors munkákban
  - Javított pótkocsi-kár jelentés
  - Javított HDR interpoláció

  ESZKÖZÖK/MODOK:

  - Új terep ecsetek a térképszerkesztőben
  - A régi térképek támogatásának megszűnése (pre-4.38, ecsetek miatt)
  - Tükör-adatok
  - A pótkocsi regisztrálható önállóként vagy nem önállóként
  - A teherautó-kereskedők már nem szerepelnek a listán, a játék az adott könyvtár összes egységét elolvassa
  - Kormányzott kerék független a kerékmodelltől
  - A régi tulajdonságok megszűnő támogatása

  fordította: hattorihanzo
  hivatalos link:
  http://blog.scssoft.com/2018/04/american-truck-simulator-update-131.html

Az oldal megosztása