↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

ETS2 Actros tuningcsomag

csjoco 2019 Szept 9

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  541
  Kedvelik:
  1,887
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  Actros tuningcsomag

  Tudjuk, mennyire szeretik játékosaink csinosítgatni a járgányukat. A cégfestéstől a kabinkiegészítőkig, érdeklődve figyeljük, hogyan alakítjátok kedvetek szerint a járműveiteket.  Ezért is szolgál nagy örömünkre, hogy bejelenthetjük az új Mercedes-Benz Actros tuningcsomagot. Szinte végtelen számú kombináció áll rendelkezésetekre, hogy tetszetőssé tegyétek az Actrost.

  007.jpg 012.jpg
  006.jpg 010.jpg

  Ezzel a csomaggal testre szabhatjátok a sárvédőket, lökhárítókat, gallytörő rácsokat, első rácsokat, logókat, szélvédőket, napellenzőket, kilincseket, oldalszoknyákat, kipufogókat, műszerfal-kiegészítőket, lámpákat és még rengeteg egyéb dolgot.

  003.jpg 009.jpg

  Alig várjuk, hogy láthassuk, hogy néz majd az Actrosotok ezzel a tuningcsomaggal, mutassátok hát meg a fényképeket a közösségi felületeinken. Na, melyik részt tuningoljátok fel először?

  ( Ha a játék nem ismerné fel a DLC-t, akkor lehet, hogy még egy régebbi bétaverziót használtok, Jelentkezettek ki a bétából, hogy a legújabb verzió fusson a gépen. )

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2019/09/actros-tuning-pack.html
  fordította: hattorihanzo

Az oldal megosztása