↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK A "rés" áthidalása

csjoco 2019 Júni 30

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  524
  Kedvelik:
  1,779
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  A rés áthidalása

  Az 1.35-ös legutóbbi mini-frissítése, valamint a Washington és Forest machinery DLC-k kiadása után itt az ideje, hogy elmondjuk a legfontosabb funkciót.

  blog_crossing_the_gap.jpg

  A Balti-tengeren túl bejelentése óta törtétek a fejeteket, hogyan oldjuk majd meg, ha valaki rendelkezik egy olyan térképbővítéssel, amelynek nincs közvetlen kapcsolata az alaptérképpel ( és talán több más térképbővítéssel sem ). A Washington DLC megjelenése volt az első ilyen eset a játék történetében ( ha a játékos nem rendelkezett az Oregon DLC-vel ).

  Az 1.35-ös zárt béta óta lehetőség volt a garázsok online megvásárlására. Ez főleg azokat a játékosokat érintette, akik már rendelkeztek a szükséges számú garázzsal és persze elkölthető pénzzel. Az új játékosoknak meg kell dolgozniuk ezért a funkcióért.

  Az új játékosok részére lehetőséget adunk szélesebb területen elvállalható gyorsfuvarok formájában. Ezzel lehetővé válik számukra a térkép bármely részének felfedezése ( és hogy ott telephelyet vásároljanak ) és a megvásárolt garázsok közti ugrálás. Reméljük, ez megoldja majd a problémát most és a jövőben is.

  Továbbá egy új Steam-teljesítményt is elérhetővé tettünk a Forest machinery DLC-hez ( ugye nem hittétek, hogy teljesítnénytelenül hagyunk titeket? [​IMG] ).

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2019/06/ets2ats-crossing-the-gap.html
  fordította: hattorihanzo

Az oldal megosztása