↑ ↓
 1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
Dismiss Notice
Helló Vendég! Az újonnan regisztrált felhasználóinknak önállóan kell elvégezniük a regisztráció véglegesítését, a kiküldött email-ben kapott linken keresztül! (Ellenőrizzétek a levélszemét mappát is)!

HÍREK A 2020-as előzetes

csjoco 2020 Jan 20

 1. csjoco

  csjoco Moderator Személyzet Tagja MODERÁTOR Hírszerkesztő

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Szept 13
  Hozzászólások:
  541
  Kedvelik:
  1,887
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  93
  Nem:
  Férfi
  Foglalkozás:
  kertész, parképítő- és fenntartó
  Hely:
  Veszprém
  A 2020-as előzetes

  blog_banner_looking_forward.jpg

  Egy új és izgalmas évnek nézünk elébe itt, az SCS Software-nél. 2019-et egy karácsonyi streammel fejeztük be, ahol is meglepetésként elárultuk a következő térképbővítéseket mindkét játékunkhoz. A következő frissítések tartalmáról is adtunk információt, amit most néhány főbb pontban röviden elismétlünk ebben a bejegyzésben.

  Idaho1.jpg

  Az ATS-ben a hegyvidékes tájairól, folyóiról és világhírű krumplijáról ismert Idaho állam lesz a következő térképbővítés tárgya. A Steam-áruházban exkluzív képeket is találhattok.

  Az ETS2-ben pedig ideje délnek fordulni, az Ibériai-félsziget meleg klímája felé. A térképbővítésben tengerparti utak, nagyvárosok és csodás vidéki tájak is helyet kapnak. Ne felejtsétek el felvenni a Steam-kívánságlistátokra.

  Iberia1.jpg

  Bár ezek a térképbővítések korábban lettek bejelentve, mint az egyéb DLC-k, ez nem jelenti azt, hogy korábban is érkeznek majd. Az év első felében a játékok technikai részét fogjuk fejleszteni. A következő - 1.37-es - frissítésben bemutatjuk az új hangmotorunkat, az FMOD-ot. Ennek segítségével élethűbbek lesznek a hangok ( a környezet, a forgalom és a vonatok hangjai ), illetve a kamionok hangjai is az egyes útfelületeken.

  Ez után, az 1.38-as frissítés új grafikai elemekkel érkezik majd. A fények, a tárgyak és még sok más elem kerül átdolgozásra, hogy a játékaink még szebbek legyenek idén. Ezek az új dolgok mind-mind a DirectX 11 bevezetésének köszönhetőek. Az alábbi videóban részletesebben megtalálható, mit is tartogatunk nektek a jövőben.  A fenti projekteken kívül más is van a tarsolyunkban. Csapataink keményen dolgoznak több új vontatón, illetve tuning-csomagokon a már meglévőkhöz. Idén is lesznek World of Trucks események, amelyekhez sok-sok ötletünk van, hogy a közösséget jobban összekovácsoljuk újabb és érdekesebb feladatokkal és jutalmakkal.

  Kérjük vegyétek figyelembe, hogy az említett projektek közül néhány nagyobb volumenű, így elkészítésük hosszabb időt vehet igénybe, mint az néhányan várnák, mivel csapataink új eszközökkel és technológiával dolgoznak. Figyeljétek a blogot, közösségi felületeinket az újabb hírekért. Köszönjük a támogatást, és hamarosan újabb részletekkel jelentkezünk.

  hivatalos link: https://blog.scssoft.com/2020/01/2020-looking-forward.html
  fordította: hattorihanzo
 2. Daisy Lonestar

  Daisy Lonestar Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 15
  Hozzászólások:
  69
  Kedvelik:
  64
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  18
  Nem:
  Foglalkozás:
  Álmodozó
  Hely:
  Budapest
  Köszönöm hattorihanzo és csjoco munkáját! Többékevésbé ki tudom hámozni az eredeti hír tartalmát de azért mindig jó érzés magyarul olvasni az infókat. :)

  Az új DLCken annyira nem lepődtem meg, a kérdés inkább csak az hogy vajon idén is sikerül-e két American DLC-t kiadniuk és ha igen akkor melyik állam lesz a következő (bár én Coloradora tippelnék Új-Mexikó és Utah miatt).

  A hangupdate érdekesen hangzik, remélem ez azt jelenti hogy végre nem lesz nagyon halk a kabinban és változatosabbak lesznek a környezeti effektek. :p

  A grafikai munkára kíváncsi leszek de gondolom azzal max az Iberia DLC idejére készülnek majd el.

  Sajnálom viszont hogy a jelek szerint úgy tűnik, a buszos játékmód és a teherautók idén sem fognak megjelenni. Ezeket hány éve is lebegtették már be? 5? 6?
  fdm019, raszta6921 és Marko76 kedvelik.
 3. hangacsipeti

  hangacsipeti Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 17
  Hozzászólások:
  4
  Kedvelik:
  7
  Nemtetszések:
  0
  Eredmények:
  3
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Miskolc
  Egy hang frissítés tényleg ráfér a játékra, viszont a kibanban lévő hangerő szerintem teljesen korrekt, nagyjából ilyen a valóságban is.
  fdm019 kedveli.
 4. Gregorow

  Gregorow Regisztrált

  Blogbejegyzések:
  0
  Csatlakozott:
  2017 Okt 14
  Hozzászólások:
  189
  Kedvelik:
  283
  Nemtetszések:
  1
  Eredmények:
  63
  Nem:
  Férfi
  Hely:
  Budapest
  Én is néha összeszavakat a keverem! :szemforgatás:
  fdm019, hangacsipeti és Marko76 kedvelik.

Az oldal megosztása